A szlovák nemzeti válogatottal játszott az U19

U19-es csapatunk semleges pályán, Szombathelyen aratott győzelmet Szlovákia nemzeti válogatottja ellen! A korosztályos válogatottak és betegek nélkül felálló vámosiak játékán nem érződött, hogy Szlovákia válogatottja áll velük szemben a pályán. Felszabadultan kézilabdáztak a lányok, az erős fizikummal rendelkező ellenfelükkel szemben. Fej-fej mellett haladtak a csapatok. Nagyot kellett küzdeni mindkét oldalon védekezésben is és támadásban is….

2023.11.23. by BDSE Admin
U19-es csapatunk semleges pályán, Szombathelyen aratott győzelmet Szlovákia nemzeti válogatottja ellen!
A korosztályos válogatottak és betegek nélkül felálló vámosiak játékán nem érződött, hogy Szlovákia válogatottja áll velük szemben a pályán. Felszabadultan kézilabdáztak a lányok, az erős fizikummal rendelkező ellenfelükkel szemben.
Fej-fej mellett haladtak a csapatok. Nagyot kellett küzdeni mindkét oldalon védekezésben is és támadásban is. A félidőben 13:13 votl az állás.
A második játékrész is kiegyenlített küzdelmet hozott. Egyik csapat sem tudott jelentős előnyre szert tenni (56.perc: 24:24).
Azonban az utolsó négy percet a szlovákok technikai hibáit kihasználva taktikus játékkal jó védekezésünknek köszönhetően 4:2-es arányban megnyerte a BDSE:
– Értékes győzelemmel és nagy élménnyel gazdagodtak, akik részesei lehettek győzelmünknek. Bravó lányok! – nyilatkozta a meccs után Galambos Attila edző.
BDSE Nemesvámos: Blazsúr H. (kapus) 9/35(26%), Markovics R.2,Szabó D.2 .,Gyopáros N.1, Bodonyi A.,Ács F.1,Zentai S.3,Cserék;Varga F.(kapus), Barta B.1,Fellembek Cs.8, Kondor V.10(4), Perényi Dorka, Lovász Zsófia
Edző: Galambos Attila
Kapus edző: Kósa Barnabás
Gyúró: Papp Ervin
BDSE Nemesvámos-Szlovákia U19 nemzeti válogatott 28-26 (13-13)
Hétméteresek : 4/6 ill.2/2
Kiállítások : 1 ill. 4
Kizárás/Piros lap/: – ill. –
Játékvezetők: Öcsi Tamás és Papp Richárd Csaba
KÖVETKEZŐ MÉRKŐZÉS:
2023. december 6. 16.30
BDSE Nemesvámos-Érd
Érd Aréna
X