A kézilabda a legjobb gyógyszer

LIPOVICS MÓNIKA – U11, U12 edző – Gyermekbajnokságban szerepel a csapatunk, ahol nincs tabella tehát a lejátszott meccsek csak nekünk és a gyerekeknek jelentenek tájékoztatást. Természetesen sokat tanulunk ezekből az eredményekből, sok hasznos tapasztalatot szerzünk, sokat fejlődünk általa. A felsőbb korosztályban kevesebb a létszám, ezért az U11-es gyerekek feljátszanak az U12-be is. Arra hajtunk, azért...
2021.04.01. by BDSE Admin

LIPOVICS MÓNIKA – U11, U12 edző – Gyermekbajnokságban szerepel a csapatunk, ahol nincs tabella tehát a lejátszott meccsek csak nekünk és a gyerekeknek jelentenek tájékoztatást. Természetesen sokat tanulunk ezekből az eredményekből, sok hasznos tapasztalatot szerzünk, sokat fejlődünk általa. A felsőbb korosztályban kevesebb a létszám, ezért az U11-es gyerekek feljátszanak az U12-be is. Arra hajtunk, azért dolgozunk, hogy a gyerekek élvezzék a játékot és fejlődjenek általa. Sajnos a koronavírus miatt a Padányi iskolában nem edzhetünk, de lehetőségünk van arra, hogy a 12, 13 évesek akár a pályát megosztva vagy közös gyakorlatokat végezve játszanak/ edzenek Nemesvámoson.

U11: Kemény Eszter, Gáspár Nóra, Szokolai Diána, Bécsi Dorottya, Miskei Larissza , Reider Nóra, Benis Fanni , Baukó Anna, Cserna
Sára, Sikes Vivien , Gyöngyösi Luca ( kapus), Nagy Johanna( kapus), Bodnár Csilla, Ilowszki Zolna, Sterbik Laura, Lipovics Mónika edző

U12: Szokolai Diána, Baukó Anna, Cserna Sára, Sikes Vivien, Gyöngyösi Luca ( kapus), Ilowszki Zolna, Bodnár Csilla, Sterbik Laura, Izsák Réka, Lázár Gréta, Szabó Kitti, Orbán Liliána ( kapus), Czvetkó Luca, Horák Fanni, Lipovics Mónika (edző), Koszorús Katalin (edző).

A gyerekek fejlődése, egészsége és a bajnokság mielőbbi újraindítása szerepelnek az idei céljaink között. Sokat köszönhetünk a szülőknek, akik becsülettel hordják a gyerekeket edzésre Várpalotáról, Ajkáról, Balatonalmádiból, Veszprémből egyaránt, cserébe persze mi is biztosítjuk a minőségi és biztonságos edzés feltételeit. Az új csarnok nagy előrelépés és segítség nekünk, mert jelen helyzetben a Covid miatt sehol nem tudnánk edzeni, tehát most a félpálya is több a semminél.  A munkánk minőségét igazolja, hogy kézilabda első osztályban, serdülőben, ifjúságiban és NB II-ben egyaránt jelen vagyunk, szépen építjük fel a korosztályokat úgy, hogy a gyerekek tovább tudjanak lépni. A szakosztálytól pedig maximális támogatást kapunk mindenben, amiért nagyon hálásak vagyunk.

KOSZORÚS KATA U13, U14 edző – A bajnokságot sajnos nálunk is felfüggesztették, de az U14-nek egyébként már van tabellája. Az LU14 területi csoportban másodikok vagyunk jelenleg. Ősszel a környező csapatokkal játszunk, tavasszal pedig az LU14 összevont csoportba más városok erősebb csapataival. Nagyon hálásak vagyunk az egyesületnek és Nemesvámosnak, mert minden támogatást megkapunk, amire szükségünk van a sportszerektől, a ruhákon át.

U13: Hatvári R.(kapus), Orbán L. (kapus), Szabó K., Tóbiás G., Molnár-Takács F., Izsák R., Varga J., Szabó R., Vincze R., Varga F.(kapus), Kustán R., Oszter M., Horák F., Baukó Z., Pacher L., Sady F., Lázár G., Czvetkó L., Lipovics M.(edző), Koszorús K. (edző)

 

U14: Hatvári R.(kapus), Blazsúr H.(kapus), Zentai S., Vincze R., Molnár-Takács F., Oszter M., Kustán R., Varga F.(kapus),
Baukó Z., Pacher L., Szabó R., Sady F., Lipovics M. (edző), Koszorús K. (edző) Hiányzik: Titscher K.

 

A szülőkkel is jó a kapcsolatunk. Szerencsére nem ijedtek meg sokan a vírus miatt, mindenki, aki egészséges eljár hozzánk edzeni. Célunk, hogy a gyerekeket tovább tudjam adni a felsőbb korosztályoknak, hogy az ifjúsági és serdülő bajnokságokban is szerepelhessenek később. Bízunk benne, hogy mielőbb visszatérhetünk a meccseinkhez és bajnokságainkhoz, külföldi kupáinkhoz.

X