Az ország legjobb 13 csapata között az U15-ös nemesvámosi lányok!

Egy győzelemmel és egy vereséggel fejezte be az U15 I. osztályú bajnokság alapszakaszát korosztályos csapatunk Szombathelyen. Néhány gólon múlt, hogy a Kozármisleny helyett mi kerüljünk a felsőházba. Elkeseredésre azonban semmi okunk nincsen, megyünk tovább. A következő fordulók is kiváló lehetőséget biztosítanak nekünk, hogy jó csapatok ellen játszunk, fejlődjünk. Óriási gratuláció a lányoknak! – mondta Rajki…

2023.02.13. by BDSE Admin
Egy győzelemmel és egy vereséggel fejezte be az U15 I. osztályú bajnokság alapszakaszát korosztályos csapatunk Szombathelyen. Néhány gólon múlt, hogy a Kozármisleny helyett mi kerüljünk a felsőházba. Elkeseredésre azonban semmi okunk nincsen, megyünk tovább.
A következő fordulók is kiváló lehetőséget biztosítanak nekünk, hogy jó csapatok ellen játszunk, fejlődjünk. Óriási gratuláció a lányoknak! – mondta Rajki Bea, edző.
U15 I. osztály, alapszakasz, 2023.02.11. Szombathely
𝐊𝐨𝐳𝐚́𝐫𝐦𝐢𝐬𝐥𝐞𝐧𝐲 𝐒𝐄 – 𝐁𝐃𝐒𝐄 𝟐𝟓 – 𝟐𝟔 (𝟏𝟏-𝟏𝟑)
BDSE: Varga F.,Hatvári R., (kapusok)- Molnár-Takács F., Sady F., Szabó R.3, Arday P.4, Pacher L., Nagy L.3, Izsák R.2, Arday L.7(2), Varga J.1, Horák F., Somogyi Sz.6(3), Czvetkó L.
𝐁𝐃𝐒𝐄 – 𝐆𝐲𝐨̋𝐫𝐢 𝐄𝐓𝐎 𝐊𝐂 𝟐𝟒 – 𝟑𝟒 (𝟏𝟑-𝟏𝟔)
BDSE: Varga F., Hatvári R.,(kapusok)-Molnár-Takács F., Sady F.,3, Szabó R.3, Arday P.3, Pacher L.1., Nagy L.2, Izsák R.2, Arday L.2(2), Varga J.1, Somogyi Sz.2(1), Czvetkó L.5(2)
Edző: Benke Péter és Gyetkóné Rajki Beáta
X