Bravúros győzelem a DKKA ellen!

Egyesületünk serdülő csapata a DKKA -t fogadta hazai pályán az U17 I. osztályban. Rajki Bea csapata a végletekig kiélezett csatára számított, ehelyett magabiztos, pontos játékkal sikerült itthon tartani a 2 pontot. – Lányaink már a találkozó elején magukhoz ragadták a kezdeményezést, és az első félidőben folyamatosan építkezve növelték a gólkülönbséget a vendégekkel szemben. Így megnyugtató…

2023.01.26. by BDSE Admin

Egyesületünk serdülő csapata a DKKA -t fogadta hazai pályán az U17 I. osztályban. Rajki Bea csapata a végletekig kiélezett csatára számított, ehelyett magabiztos, pontos játékkal sikerült itthon tartani a 2 pontot.

– Lányaink már a találkozó elején magukhoz ragadták a kezdeményezést, és az első félidőben folyamatosan építkezve növelték a gólkülönbséget a vendégekkel szemben. Így megnyugtató előnnyel vonulhattunk pihenőre (15-9).
A második félidőben nagy rohamra számítottunk az ellenfél részéről. A védekezésünk azonban kiválóan működött, a kapuban remek teljesítményt láthattunk, támadásban is egyre eredményesebbek lettünk. Az 51. percben már 10 góllal is vezettünk.
Ezzel a szenzációs győzelemmel megmutatták a lányok, hogy továbbra is korosztályuk élmezőnyéhez tartoznak.
Gratulálunk a csapatnak! Büszkék vagyunk rátok! – nyilatkozta Rajki Bea edző, a meccs után.
👏👏👏BDSE-DKKA 33-25 (15-9)👏👏👏
X