Felőrölte az ellenfelet az U17

Az U17-es I. osztályú csapat izgatottan várta az Érd elleni mérkőzést, hiszen a pontvadászatban mindenképpen számítottak a győzelemre. Az első félidőben meglepte őket a hazaiak lendületes játéka. Kihagyott helyzetek, eladott labdák jellemezték a támadásokat, és a védekezés sem akart összeállni. Az időkérés után azonban rendezték soraikat és a szünetre már négygólos előnnyel mehettek a vámosi…

2023.12.07. by BDSE Admin
Az U17-es I. osztályú csapat izgatottan várta az Érd elleni mérkőzést, hiszen a pontvadászatban mindenképpen számítottak a győzelemre.
Az első félidőben meglepte őket a hazaiak lendületes játéka. Kihagyott helyzetek, eladott labdák jellemezték a támadásokat, és a védekezés sem akart összeállni. Az időkérés után azonban rendezték soraikat és a szünetre már négygólos előnnyel mehettek a vámosi lányok.

A második félidő elején is kiélezett maradt a játék, de okos gólokkal, labdaszerzésekkel, lerohanásokkal sikerült felőrölni az ellenfelet és nagyarányú győzelemmel zárták a mérkőzést a nemesvámosiak.

Gratulálunk a lányoknak, folytatás jövő szerdán !
Érd – Bajnok DSE Nemesvámos
28-43 (15-19)
BDSE: Blazsúr H.(kapus), Arday P.5, Nagy L.11(2), Pacher L.5, Izsák R.3, Czvetkó L.2, Szabó R.9, Somogyi Sz.5, Horák F.3, Varga F.(kapus), Hatvári R.(kapus), Gyopáros N., Sady F.
Vezetőedző: Benke Péter
Edző: Gyetkóné Rajki Beáta
Gyúró: Pap Ervin
X