Makarska: várakozáson felül teljesítettek a kézilabdás lányok

💙 A Makarska Kézilabda Torna olyan volt, mint a Bajnok DSE Nemesvámos 2022/2023-as szezonja: várakozáson felül teljesítettek a kézilabdás lányok. 🤍 Szívből gratulálunk mindhárom csapatunknak az erőn felüli teljesítményhez, a küzdelemhez (főleg az elemekkel, mint a tikkasztó hőség), az alkalmazkodáshoz a szokatlan pályakörülményekhez (füves terep), az idegen országbeli szerepléshez. Ezt mindent leküzdve, önmagukat felülmúlva teljesítettek…

2023.07.04. by BDSE Admin

💙 A Makarska Kézilabda Torna olyan volt, mint a Bajnok DSE Nemesvámos 2022/2023-as szezonja: várakozáson felül teljesítettek a kézilabdás lányok.

🤍 Szívből gratulálunk mindhárom csapatunknak az erőn felüli teljesítményhez, a küzdelemhez (főleg az elemekkel, mint a tikkasztó hőség), az alkalmazkodáshoz a szokatlan pályakörülményekhez (füves terep), az idegen országbeli szerepléshez. Ezt mindent leküzdve, önmagukat felülmúlva teljesítettek a lányok. És persze edzőik is.

Szívből gratulálunk az egész csapatnak!

 

 

 

💛 Azt kérjük a lányoktól, hogy maradjanak mindig ilyen elhivatottak és vidámak, ne szegje kedvüket egy rossz bírói ítélet!

💙 Köszönjük az edzőknek, Benke Péternek, Koszorus Katának, Lipovics Mónikának és Gyetkóné Rajki Beának, hogy megtanították a nemesvámosi lányokat küzdeni.

🤍 Köszönjük a szülőknek, hogy támogatták gyermekeiket abban, hogy elinduljanak a makarskai tornán.

💛 Soha rosszabb végeredményt, lányok!

💙🤍💛Hajrá, Bajnok DSE Nemesvámos!

💙 #hajrábajnokdsenemesvámos
🤍 #bajnokdsenemesvámos
💛 #hajránemesvámos

X