Motivált játék

Az elmúlt héten kétszer is utazott ifi csapatunk Győr-Moson-Sopron megyébe mérkőzésre. Galambos Attila csapata szerdán Mosonmagyaróvár NB I-es korosztályos csapatával játszott. Ebben a szezonban negyedik alkalommal mérte össze tudását a két gárda. Hiába voltak kedvezőek az előjelek (két győzelem, egy döntetlen) most mégis a hazaiak örülhettek a két pontnak. Mosonmagyaróvári KC-BDSE Nemesvámos 27-20(13-12) „Gyakorlatilag „szétverték”…

2022.03.20. by BDSE Admin
Az elmúlt héten kétszer is utazott ifi csapatunk Győr-Moson-Sopron megyébe mérkőzésre.
Galambos Attila csapata szerdán Mosonmagyaróvár NB I-es korosztályos csapatával játszott. Ebben a szezonban negyedik alkalommal mérte össze tudását a két gárda. Hiába voltak kedvezőek az előjelek (két győzelem, egy döntetlen) most mégis a hazaiak örülhettek a két pontnak.
Mosonmagyaróvári KC-BDSE Nemesvámos 27-20(13-12)
„Gyakorlatilag „szétverték” a támadójátékunkat. Sok olyan játékelem volt ellenfelünk védekezésében, amely inkább a küzdősportok világában elfogadott.” – mondta a meccsről Galambos Attila edző.
 Szombaton Ikrényben az NB II soron következő találkozójára került sor a győri VKLSE csapata ellen.
 VKLSE Győr-BDSE Nemesvámos 31-51(12-25)
„Örülök, hogy a szerdai mérkőzést követően ilyen motiváltan kézilabdáztunk. Igaz ellenfelünk nem tartozik az élcsapatok közé, de a siker értékéből ez semmit nem von le. Gratulálok a lányoknak! – Galambos Attila edző.
X