Négygólos győzelem Kína legjobbjai ellen

Csapatunk a kínai U19-es válogatottal játszott nemzetközi mérkőzést. A különleges mérkőzésen négygólos győzelem született Kína legjobbjaival szemben! Kilenc hónapon át Magyarországon készülő korosztályos válogatott volt ellenfelünk szombaton a vámosi csarnokban. Jobban kezdték a találkozót vendégeink, akik támadásban is és védekezésben is kihasználva fizikális fölényüket, a labdáért vívott párharcokat rendre megnyerték. Nagyot küzdöttek lányaink, akik játékán…

2023.02.05. by BDSE Admin
Csapatunk a kínai U19-es válogatottal játszott nemzetközi mérkőzést. A különleges mérkőzésen négygólos győzelem született Kína legjobbjaival szemben!
Kilenc hónapon át Magyarországon készülő korosztályos válogatott volt ellenfelünk szombaton a vámosi csarnokban.

Jobban kezdték a találkozót vendégeink, akik támadásban is és védekezésben is kihasználva fizikális fölényüket, a labdáért vívott párharcokat rendre megnyerték.
Nagyot küzdöttek lányaink, akik játékán még érződött a hétközi szombathelyi „kirándulás”.
Jól jött a szünet (9-13).

A második játékrészre fáradtan érkező kínaiak azonban nem tudták felvenni azt a sebességet, amit játékosaink diktáltak.
Nem csak védekezésünk, de támadásaink is pontosabbakká váltak. Ledolgoztuk hátrányunkat, majd átvettük a vezetést, amit taktikus játékkal és kiemelkedő kapusteljesítménnyel megőriztünk.
„A sikerélmény, a siker mindig mosolyt varázsol az arcokra. Most is ez történt, nagyszerű élménnyel lett gazdagabb Galambos Attila csapata! Gratulálunk!

🇭🇺
BDSE Nemesvámos – KÍNA U19 válogatott 🇨🇳 23-19 (09:13)
BDSE Nemesvámos: Tótik L.(kapus), Kreutz K., Markovics R., Fellembek Cs., Csarmasz D., Barta B., Pete Zs., Bodonyi A., Lukács B.(kapus), Lovász Zs., Kondor V., Gyopáros N. Ács F., Perényi D., Szita R.
Edző: Galambos Attila
Kapusedző: Kósa Barnabás
Gyúró: Pap Ervin
X