Négygólos hátrányból fordultak

Négygólos félidei hátrányból fordított ifi csapatunk a Szombathely ellen az NB I 15. fordulójában. Nem kezdtük jól a találkozót. Ellenfelünk két beállós támadó játékára rosszul reagáltunk, folyamatos hátrányban voltunk az ügyesen kézilabdázó hazaiakkal szemben (19.perc 11-6). A forduláshoz négygólos hátránnyal felálló csapatunk nagy változáson esett át a szünetben. A lányok tempót váltottak támadásban és védekezésben…

2023.02.02. by BDSE Admin
Négygólos félidei hátrányból fordított ifi csapatunk a Szombathely ellen az NB I 15. fordulójában.

Nem kezdtük jól a találkozót. Ellenfelünk két beállós támadó játékára rosszul reagáltunk, folyamatos hátrányban voltunk az ügyesen kézilabdázó hazaiakkal szemben (19.perc 11-6).
A forduláshoz négygólos hátránnyal felálló csapatunk nagy változáson esett át a szünetben. A lányok tempót váltottak támadásban és védekezésben is, ami teljesen átalakította a játék képét.
A 38. percben átvettük a vezetést (21-23), amelyet öt góllal megerősítve a lefújás pillanatáig megtartottunk.
„Az most is bebizonyosodott, hogy idegenből pontot, pontokat szerezni nagyon nehéz feladat. Ismét sikerült, amihez elegendő volt egy félidei jó játék. Szép volt lányok!” – nyilatkozta Galambos Attila edző.
Szombathelyi KKA-BDSE Nemesvámos 25-28 (15:11)
Hétméteresek : 5/4 ill. 7/5
Kiállítások : 4 ill. 4
Kizárás/Piros lap/: – ill. –
BDSE Nemesvámos: Tótik L.(kapus) 2/10, Kreutz K.12(5),Markovics R.4,Fellembek Cs.5,Barta B.2, Pete Zs.1,Bodonyi A. Cserék;Lukács B.(kapus), Lovász Zs. Kondor V.5 Gyopáros N. Ács F. Perényi D. ,Szita R.Forgács K.
Edző: Galambos Attila
Kapus edző: Kósa Barnabás
Gyúró: Pap Ervin
X