Őrzi veretlenségét az NB I-es csapat

Hazai veretlenségünket megőrizve győzött az ifjúsági csapat Galambos Attila vezetésével az NB I 9. fordulójában! 𝐁𝐃𝐒𝐄 𝐍𝐞𝐦𝐞𝐬𝐯𝐚́𝐦𝐨𝐬 – 𝐌𝐨𝐲𝐫𝐚 𝐁𝐮𝐝𝐚𝐨̈𝐫𝐬 𝟐𝟗:𝟐𝟒 (𝟏𝟔:𝟏𝟎) BDSE Nemesvámos: Tótik L.(kapus) , Kreutz K.13(7),Markovics R.1,Fellembek Cs.6,Kondor V.2, Pete Zs.3,Lovász Zs.2 Cserék; Forgács K.2,Bodonyi A.Barta B.Perényi D. Lukács B.(kapus) Ács F., Csarmasz D. Edző: Galambos Attila Kapus edző: Kósa Barnabás Gyúró:…

2022.11.29. by BDSE Admin

Hazai veretlenségünket megőrizve győzött az ifjúsági csapat Galambos Attila vezetésével az NB I 9. fordulójában!

𝐁𝐃𝐒𝐄 𝐍𝐞𝐦𝐞𝐬𝐯𝐚́𝐦𝐨𝐬 – 𝐌𝐨𝐲𝐫𝐚 𝐁𝐮𝐝𝐚𝐨̈𝐫𝐬 𝟐𝟗:𝟐𝟒 (𝟏𝟔:𝟏𝟎)

BDSE Nemesvámos: Tótik L.(kapus) , Kreutz K.13(7),Markovics R.1,Fellembek Cs.6,Kondor V.2, Pete Zs.3,Lovász Zs.2 Cserék; Forgács K.2,Bodonyi A.Barta B.Perényi D. Lukács B.(kapus) Ács F., Csarmasz D.
Edző: Galambos Attila
Kapus edző: Kósa Barnabás
Gyúró: Pap Ervin

Jól indult a találkozó a nemesvámosiak számára. Kiváló védekezésük megalapozta a mérkőzés hangulatát (20. perc 10-6). Gyorsan pörögtek az események, a megszerzett labdával pillanatok alatt helyzeteket tudtak kialakítani. Félidőben már hatgólos előnnyel vonultak a lányok az öltözőbe (16-10).

Az első félidei nagy tempó „megfogta” egy kicsit a csapatokat, de összességében nem változott a játék képe. Továbbra is a vámosiak irányították az eseményeket, így a végén ismét a nemevámosi csapat örülhetett a győzelemnek (29-24).

„Voltak hibák a játékunkban, de ennél a sebességnél, ahogy a lányok kézilabdáztak ez „természetes”. Szép győzelemmel indítottuk az adventi időszakot. Gratulálok a CSAPATNAK!”- nyilatkozta Galambos Attila edző.

X