Röplabda

A szebbik nem képviseletében 1998 óta folynak röplabda edzések a sportcsarnokban. Mustos István edző segítségével az eltelt közel húsz esztendő alatt szinte megszámlálhatatlan hölgykoszorú próbálta ki és sajátította el ezt a kitűnő csapatjátékot. A minden testrészt megmozgató labdajáték,remek kalória égető, fejleszti az izomzatot, javítja a reflexet és elmélyíti a kapcsolatokat, mert a csapattagok megtanulják többek között azt is,hogy értékeljék és tiszteljék társaikat.

A gyermek és felnőtt kategóriában induló szakosztály, a megyei és különböző kupákon több sikert is maga mögött tudhat és egyben a VESC ( Veszprémi Egyetemi Sport Club ) elismert utánpótlás bázisa is. 

Jelentkezni folyamatosan lehet, már 10 éves kortól.

Edzési időpontok:Hétfő 18-19.30-ig és Szerda 18-19-ig. Várunk minden kedves érdeklődőt!

2018-19 évi gyermek csapatfotó    

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

2018-19 évi felnőtt csapatfotó

***

2016/17 évad Csapatfotó

NÉVSOR:

Álló sor balról:Kántor Kamilla,Kertay Viola,Csizmazia Kata,Koczor-Nagy Bernadett,Kissné Nagy Katalin,Aradi Szabina,Edző: Mustos István, Patkó Boglárka,Antal Dóra,Szakasits Fanni,Tóth Sára Virág,Nagy Vivien.

Guggolók balról:Ködöböcz Emma,Szabó Csenge,Szabó Csillag,Simon Villő,Nagy Liliána,Sári Jázmin,Talián Viola,Czuczai Fruzsina.

Hiányoznak:Bódis Katalin,Simon Enikő,Győri Eszter

EDZŐ: 

Mustos István

SAJTÓMEGJELENÉS A VESZPRÉMI 7 NAP-ban: