Röplabda: új edző az utánpótlásnál

MUSTOS ISTVÁN röplabda edző - A világjárvány sajnos a röplabda szakosztály életét is megnehezítette. Két hónap kényszerszünet után a felnőtt csapat februárban indította újra az edzéseket. A lelkesedés töretlen, de az edzéseken való részvételek, még mindig hézagosak. Változások is érték a csapat vezetését, Mustos István vezetőedző mellett márciustól, a gyermekek edzéseit Talabér Alexandra irányítja, aki...
2021.04.01. by BDSE Admin

MUSTOS ISTVÁN röplabda edző – A világjárvány sajnos a röplabda szakosztály életét is megnehezítette. Két hónap kényszerszünet után a felnőtt csapat februárban indította újra az edzéseket. A lelkesedés töretlen, de az edzéseken való részvételek, még mindig hézagosak. Változások is érték a csapat vezetését, Mustos István vezetőedző mellett márciustól, a gyermekek edzéseit Talabér Alexandra irányítja, aki több éven keresztül a VESC MB II-es csapatát erősítette, majd ezt követően, immár két éve a nemesvámosi szakosztály oszlopos tagja. Lelkiismeretes és példamutató munkája, elismert játéktudása miatt kérte fel a vezető erre a posztra.

Mustos István röplabdaedző és Talabér Alexandra gyermekutánpótlás-nevelés  

 

A Megyei Bajnokság a tavaszi időszakra húzódott, amire kitartó munkával készülnek a lányok, de a felkészülés mellett ott dobog a nagy szív, a sportág iránti szeretet és a vidám hangulat, mely elengedhetetlen a sikerhez vezető úton. Ezekből pedig nincs hiány a csapat háza táján. Ez most a leghatékonyabb gyógyszerük a nehéz időszakban.  Hajrá lányok! Sok sikert kívánunk!

X