Röplabdázz nálunk!

Immár huszonöt éve tart röplabda edzéseket Mustos István Nemesvámoson. Ezt a kitűnő csapatjátékot, ezidő alatt nagyon sokan kipróbálták, megtanulták, megszerették és jó szívvel emlékeznek vissza az együtt töltött évekre. Megszámlálhatatlan bajnokságban, versenyeken vettek részt, szép sikerekkel. A minden testrészt megmozgató labdajáték, remek kalóriaégető, fejleszti az izomzatot, javítja a reflexet és elmélyíti a kapcsolatokat, mert megtanulják…

2023.08.18. by BDSE Admin

Immár huszonöt éve tart röplabda edzéseket Mustos István Nemesvámoson. Ezt a kitűnő csapatjátékot, ezidő alatt nagyon sokan kipróbálták, megtanulták, megszerették és jó szívvel emlékeznek vissza az együtt töltött évekre.

Megszámlálhatatlan bajnokságban, versenyeken vettek részt, szép sikerekkel. A minden testrészt megmozgató labdajáték, remek kalóriaégető, fejleszti az izomzatot, javítja a reflexet és elmélyíti a kapcsolatokat, mert megtanulják a játékosok többek között azt is, hogy értékeljék és tiszteljék társaikat.

Szeptembertől téged is várunk sok szeretettel, akár röplabdáztál már, akár nem és ha elmúltál tíz éves, felső korhatár nincs.

Jelentkezés: Mustos István edzőnél : +36309503960
istvan.mustos.dj@gmail.com vagy a messengeren

Az edzések időpontja: hétfő 18-20 óráig és csütörtök 19-21-óráig

További információkat szakosztályunk életéből a www.nemesvamos.hu és a www.bajnokdse.hu oldalon találsz.

𝐁𝐃𝐒𝐄 𝐫𝐨̈𝐩𝐥𝐚𝐛𝐝𝐚 𝐬𝐳𝐚𝐤𝐨𝐬𝐳𝐭𝐚́𝐥𝐲

X