Labdarúgás

Bajnok Diák Sportegyesület

Szakosztályvezető

Edzők

2019 áprilisában egy külsős kezdeményező ambíciójának és az önkéntesen közreműködő fiatalok – diákok – segítségével újra elindult a labdarúgás, majd a BDSE keretén belül az MLSZ-felé bejelentve megalakult a labdarúgó szakosztály.

A szakosztály továbbra is a Bozsik-program keretén belül vesz részt az U7, U9, U11 és U13 korosztályokban. A labdarúgók legszebb eredménye 2021-ben a futsal U11 őszi II. hely és U13 szintén őszi II. hely. Az U13 Bozsik-programban 4 döntetlen, 3 vereség és 1 győzelem eredménnyel zárták az őszi szezont. Ezen kívül a jövő focistáinak fejlődését elősegítő műfüves pálya idén nyáron elkészült, ennek használata pedig nagy segítség a kis focistáknak.

A jó hírekhez tartozik még, hogy négy tehetséges labdarúgót (U11 korosztály) a veszprémi tehetségközpont leigazolt, az őszi szezontól már a további fejlődésük Veszprémben biztosított.

Versenyidőszak alatt heti két alkalommal tartunk edzést, kedden és csütörtökön 16-18 óráig, valamint az óvodában kedden 15:15-től 16:00 óráig.

A jelentkezés feltétele csak annyi, hogy a gyermek szeressen mozogni, vegyen részt az edzéseken és a megrendezésre kerülő meccseken.

A rendszeresen részt vevő gyermekeknek felszerelést biztosítunk, így egységes megjelenéssel veszünk részt a különböző rendezvényeken.

Tagdíjat nem kell fizetni, csak azoknak a „külsősöknek”, akik nem a Nemesvámosi Iskola tanulói, vagy nem „Csillagvirág Óvodások”. Nekik a tagdíj 3.000,- Ft/hó.

Az edzéseket hivatalos engedéllyel rendelkező edzők tartják, hogy a gyerekek fejlődése biztosítva legyen, valamint a tehetséges gyerekek magasabb szinten történő játékát és versenyzését elő tudjuk segíteni, támogatni.

Elérhetőségeink és jelentkezési címeink:
nemesvamosfoci@gmail.com; facebook.com/BDSE

U7 és U9

Felső sor balról: Lőkös Bence, Borsos Bendegúz, Koleszár Dóra, Csomai Miron, Krámli Martin, Burcsik Péter edző
Alsó sor balról: Somogyi Olivér, Szekfű Alexander, Perger Léna, Fáth Péter, Zsombok Patrik

U11 és U13

Felső sor balról: Somogyi Botond, Fáth Richárd, Takács Barnabás, Bagdi Zalán, Herku Levente, Somogyi Marcell, Burcsik Péter edző
Alsó sor balról: Farkas Róbert, Borbás Gergő, Tőkés Bertalan, Papp Lóránt, Pápai Dávid, Zömbik Ármin

U14

Felső sor balról: Burcsik Péter edző, Koleszár Ákos, Patkó Balázs, Jelenek Ádám, Krámli Ádám, Talián Dániel, Perger Péter szakosztályvezető
Alsó sor balról: Zsernoviczky Áron, Zeke Domonkos, Hajgató Dávid, Kéri Richárd
X