Ugye tudod, hogy a nyári forma télen "készül"?

Hozd magad bajnoki formába a konditermünkben, aztán barnulj és lazulj a szoláriumban! Hol máshol lehetne sikeresebben elérni a bajnoki testalkatot és kondíciót, mint abban a konditeremben, ahol a Bajnok DSE Nemesvámos tagjai is végzik az erőnléti edzéseiket? A mindennapos mozgás, az élsport és a kikapcsolódás egyaránt biztosított nálunk. A Bajnok DSE Nemesvámos által is használt…

2023.11.09. by BDSE Admin
Hozd magad bajnoki formába a konditermünkben, aztán barnulj és lazulj a szoláriumban!
Hol máshol lehetne sikeresebben elérni a bajnoki testalkatot és kondíciót, mint abban a konditeremben, ahol a Bajnok DSE Nemesvámos tagjai is végzik az erőnléti edzéseiket? A mindennapos mozgás, az élsport és a kikapcsolódás egyaránt biztosított nálunk.
A Bajnok DSE Nemesvámos által is használt sportcsarnokban funkcionális terem, edzőterem, finn és infraszauna, valamint szolárium is található.

A modern és korszerű, minden igényt kielégítő konditerem, mely élsportolóknak, a tudatos életmód elkötelezett híveinek egyaránt kiváló intézmény. A 126 négyzetméteres terem korszerű, professzionális kondi gépekkel, erősítő és fitnesz eszközökkel felszerelt, komoly súlyzókkal felszerelt, így a lakosság számára is kiváló. Hát, váll, has, karok, lábak, mindegy, hogy éppen milyen testrészt szeretnél megmozgatni, vagy erősíteni, minden gép a rendelkezésre áll, legyen az hátizom erősítő, evező, fekve nyomó pad, hasizom erősítő, hasizom építő gép. Többfajta edzésforma is űzhető itt, a terem többféle mozgásforma gyakorlására is használható.
Biztonságos öltözőkabinok, és zuhanyzó is biztosítja a felhőtlen edzést. Neked pedig mi másra lenne szükséged egy fárasztó munkanap után, minthogy kikapcsold az elméd, és dolgozd a tested.
Persze reggel is jöhetsz, egy nehéz nap előtt, hogy friss legyél, ugyanis hétköznap már reggel 7-től nyitva vagyunk, de szombaton is várunk.
X