Új szakosztály, sok igazolás

Bár a foci szakosztály csak tavaly indult el Bajnok DSE-nél, máris több mint 50 gyermek számára nyújt mozgási és kikapcsolódási lehetőséget. Perger Péter szakosztályvezető örül a nagy létszámú igazolásnak idén. Perger Péter – foci szakosztályvezető: Az egyesület focicsapata a Bozsik program keretében működik általános iskolás gyerekekkel U7-től U13-ig. Bár szépen helytállnak a fiúk és a…

2020.12.16. by BDSE Admin

Bár a foci szakosztály csak tavaly indult el Bajnok DSE-nél, máris több mint 50 gyermek számára nyújt mozgási és kikapcsolódási lehetőséget. Perger Péter szakosztályvezető örül a nagy létszámú igazolásnak idén.

Perger Péter – foci szakosztályvezető: Az egyesület focicsapata a Bozsik program keretében működik általános iskolás gyerekekkel U7-től U13-ig. Bár szépen helytállnak a fiúk és a lányok, itt mégsem a kiváló eredmények elérése a fontos, hanem az egyesülethez tartozás és a rendszeres mozgás. Természetesen, segítjük a tehetséges gyerekek előrelépést is, nem célunk mindenáron itt tartani őket, ha látjuk, hogy magasabb szintre is léphetnek. Idén szép létszámban sikerült igazolást végrehajtanunk, így közel 55 gyerek játszik most nálunk, ami nagyon jó, hiszen kis egyesület vagyunk és a szakosztály csak tavaly indult.

 

X