Az U15 I. osztály alapszakasz VI. fordulójában. 𝐁𝐃𝐒𝐄-𝐌𝐨𝐬𝐨𝐧𝐦𝐚𝐠𝐲𝐚𝐫𝐨́𝐯𝐚́𝐫𝐢 𝐊𝐂 𝟐𝟖-𝟏𝟖 (𝟏𝟐-𝟖) Könnyedén nyerte U15-ös csapatunk az első mérkőzését a Mosonmagyaróvár ellen az év utolsó fordulóján. A kapusainktól nagyon szép védéseket láthattunk, a játék lendületes és ötletes volt. Egy-két játékos nem a számára megszokott poszton játszott, de ez sem jelentett problémát. Külön öröm volt számunkra, hogy…

2022.12.20. by BDSE Admin
Az U15 I. osztály alapszakasz VI. fordulójában.
𝐁𝐃𝐒𝐄-𝐌𝐨𝐬𝐨𝐧𝐦𝐚𝐠𝐲𝐚𝐫𝐨́𝐯𝐚́𝐫𝐢 𝐊𝐂 𝟐𝟖-𝟏𝟖 (𝟏𝟐-𝟖)
Könnyedén nyerte U15-ös csapatunk az első mérkőzését a Mosonmagyaróvár ellen az év utolsó fordulóján. A kapusainktól nagyon szép védéseket láthattunk, a játék lendületes és ötletes volt. Egy-két játékos nem a számára megszokott poszton játszott, de ez sem jelentett problémát. Külön öröm volt számunkra, hogy sérülés miatti hosszú kihagyás után Izsák Rékát újra pályán láthattuk.
𝐒𝐳𝐨𝐦𝐛𝐚𝐭𝐡𝐞𝐥𝐲𝐢 𝐊𝐊𝐀-𝐁𝐃𝐒𝐄 𝟐𝟕-𝟐𝟖 (𝟏𝟐-𝟏𝟐)
A második mérkőzés a Szombathely ellen már nehezebbre sikeredett. Végig kiélezett volt a játék. Az ellenfél jobban kezdett, de hamar észbe kaptak a lányok és nem hagyták magukat, a félidő végét döntetlennel zártuk.
Sok gólt sikerült lőnünk átlövésekből és lerohanásból is. Igazi csapatjátékot láthattunk a lányoktól és a végén mi örülhettünk a két pontnak.
A felsőházba jutásért vívott harcban ez egy nagyon fontos győzelem volt.
X