Bajnok DSE Nemesvámos 🆚 Ősi Andreatti SE 2️⃣9️⃣ : 2️⃣3️⃣

A mérkőzés előtt szomorú megemlékezéssel adóztunk játékostársunknak Maurer Gergőnek, Pacsunak. Ez érzelmileg is megfogta a játékosokat a mérkőzés elején. Az első félidőben eléggé döcögött a védekezésünk és a támadásunk is, melyek során rengeteg technikai hibát vétettünk. Sajnos elég sok hiányzónk volt, ami a játékunkon is meglátszott, így az első félidőben minimális előnyt tudtunk csak kiharcolni....
2020.10.27. by BDSE Admin
A mérkőzés előtt szomorú megemlékezéssel adóztunk játékostársunknak Maurer Gergőnek, Pacsunak. Ez érzelmileg is megfogta a játékosokat a mérkőzés elején. Az első félidőben eléggé döcögött a védekezésünk és a támadásunk is, melyek során rengeteg technikai hibát vétettünk. Sajnos elég sok hiányzónk volt, ami a játékunkon is meglátszott, így az első félidőben minimális előnyt tudtunk csak kiharcolni.
A második játékrészben a védekezés egy kicsit összeszedettebb lett, ennek köszönhetően több könnyű lerohanásos gólt szereztünk, így növelni tudtuk az előnyünket, amit a mérkőzés végéig magabiztosan tartottunk – nyilatkozta a meccs után Végh András edző.
X