Labdarúgás

Bajnok Diák Sportegyesület

2019 áprilisában egy külsős kezdeményező ambíciójának és az önkéntesen közreműködő fiatalok – diákok – segítségével újra elindult a labdarúgás, majd a BDSE keretén belül az MLSZ-felé bejelentve megalakult a labdarúgó szakosztály.

Az iskolai keretek között lebonyolításra kerülő OTP „Bozsik” labdarúgó programjában veszünk részt, valamint a téli időszakban teremtornákon képviseltetjük magunkat.

Jelenleg szakosztályunk az iskoláskorú gyermekek egészségesebb életre való nevelését hivatott elősegíteni, mivel jelenleg nincs olyan sportlétesítményünk, ami biztosítaná a felkészülést, akár megyei szintű bajnokságban való részvételt is.

A szakosztályunk szívesen fogad fiú és lány jelentkezőket is. Jelenleg lelkes 35 fős taglétszámunkkal versenyzünk, négy korosztályban; U7, U9, U11 és U13 korcsoportban.

2019 szeptemberétől megszerveztük az „ovis foci” programunkat, hogy a labda és a mozgás szeretetét megszerettessük és megismertessük a legfiatalabb nemzedékkel is.

Versenyidőszak alatt heti két alkalommal tartunk edzést, kedden és csütörtökön 16-18 óráig, valamint az óvodában kedden 1515-től 16 óráig.

A jelentkezés feltétele csak annyi, hogy a gyermek szeressen mozogni, vegyen részt az edzéseken és a megrendezésre kerülő meccseken.

A rendszeresen részt vevő gyermekeknek felszerelést biztosítunk, így egységes megjelenéssel veszünk részt a különböző rendezvényeken.

Tagdíjat nem kell fizetni, csak azoknak a „külsősöknek”, akik nem a Nemesvámosi Iskola tanulói, vagy nem „Csillagvirág Óvodások”. Nekik a tagdíj 3.000,- Ft/hó.

 

Az edzéseket hivatalos engedéllyel rendelkező edzők tartják, hogy a gyerekek fejlődése biztosítva legyen, valamint a tehetséges gyerekek magasabb szinten történő játékát és versenyzését elő tudjuk segíteni, támogatni.

Elérhetőségeink és jelentkezési címeink:
nemesvamosfoci@gmail.com; facebook.com/BDSE

Szakosztályvezető

Edzők

X