Bronzérmes az NB II-es csapatunk!

A tavalyi szezonban harmadik helyet szerzett a NB II-es csapatunk a Dél-Nyugati csoportban, és idén is a bronzérmet szereztek, ezúttal az Észak-Nyugati csoportban. Galambos Attila edző elmondta, hogy nem volt könnyű dolguk, mert a csapattagok továbbtanulása miatt az összetétel rendszeresen változik, jellemzően Budapestre, vagy Győrbe jelentkeznek, így pedig nehéz egyben tartani a csapatot. – A…

2022.06.29. by BDSE Admin

A tavalyi szezonban harmadik helyet szerzett a NB II-es csapatunk a Dél-Nyugati csoportban, és idén is a bronzérmet szereztek, ezúttal az Észak-Nyugati csoportban. Galambos Attila edző elmondta, hogy nem volt könnyű dolguk, mert a csapattagok továbbtanulása miatt az összetétel rendszeresen változik, jellemzően Budapestre, vagy Győrbe jelentkeznek, így pedig nehéz egyben tartani a csapatot. – A felsőbb osztályba jutás érdekében a tehetségesebb játékosok megtartása kiemelt célunk. Fontos, hogy a következő generációnak megőrizzük a fejlődési lehetőséget, amit az első osztály biztosít – mondta Galambos Attila, edző.

Hunyadvári Róbert elnök-helyettes, Szabó Sándor gyúró, Erdélyi Emese, Lovász Zsófi, Szita Réka, Kondor Vivien, Kreutz Kitti, Balogh Babett, Tóth Alexandra, Galambos Attila edző, Benke Péter sportigazgató. Térdelő sor: Markovics Rita, Fellembek Cserne, Maurer Lili, Barta Borbála, Ács Fanni, Forgács Kitti, Bodonyi Anna, Csarmasz Dominika, Gál Dominika. Ülnek: Orbán Laura,Tótik Loretta,Lukács Boglárka.

 

Az éremátadó ünnepségen a csapat elbúcsúzott a távozóktól, így Tótik Loretta, Balogh Babett, Orbán Laura, Tóth Alexandra, Gál Dominika játékosoktól és köszöntötték Balogh Babettet az NB I. Ifi bajnokság gólkirálynői 2. helyezést elért játékosunkat.

X