Így szerepeltek a kézis lányok a szezonban

Koszorús Kata csapata az LU14 1. osztály középső ház, összesítésben 9. helyet szerzett meg a 18 egyesületből. Bár U13-ban még nincsen tabella, de a BDSE egyszer kapott ki és egyszer játszott döntetlent, a többi mérkőzést pedig megnyerte. – A tavaszi szezon nem indult túl jól, az U14-et több sérülés is gyengítette, nehezen tudtunk kiállni, a…

2022.06.29. by BDSE Admin

Koszorús Kata csapata az LU14 1. osztály középső ház, összesítésben 9. helyet szerzett meg a 18 egyesületből. Bár U13-ban még nincsen tabella, de a BDSE egyszer kapott ki és egyszer játszott döntetlent, a többi mérkőzést pedig megnyerte. – A tavaszi szezon nem indult túl jól, az U14-et több sérülés is gyengítette, nehezen tudtunk kiállni, a lányok pedig ennek ellenére is tudtak nyerni, derekasan helyt álltak, keményen küzdöttek. Reális eredményt értünk el, érdemes volt elindulni, bár tudtuk előre, hogy lesznek kudarcok, de nagyon büszke vagyok, hogy Debrecen és Győr ellen is ki tudtunk állni és eredményesen szerepeltünk – mondta az edző. Az U13-ban szintén nagyon ügyes lányok játszanak, akik jövőre helytállnak majd az U14-ben is.

A serdülő BDSE-lányok az I. o. nyugati csoportjában a 9. helyen végeztek, a góllövőlista 2. helyezettje Maurer Lili lett. Az U15-ös csapat pedig ezüst éremmel zárta a területi bajnokságot.

 

X