𝐆𝐲𝐨̋𝐳𝐞𝐥𝐞𝐦𝐫𝐞 𝐬𝐳𝐚́𝐦𝐢́𝐭𝐨𝐭𝐭𝐮𝐧𝐤 - 𝐕𝐞𝐫𝐞𝐬𝐞́𝐠 𝐥𝐞𝐭𝐭 𝐚 𝐯𝐞́𝐠𝐞

🔵 A múlt heti, idegenben mutatott kiváló játék alapján, győzelemben reménykedve kezdtük a Kozármisleny elleni találkozót az U17 I. osztály 21. fordulójában, hazai pályán.   ⚪ Az őszi fordulóban ráadásul sikerült a Misleny otthonában nyernünk, ami igen nehéz produkció minden korosztályban. 🟡 A kezdeti bizonytalanságok után fej-fej mellett haladtak a csapatok. A kilencedik percben sikerült…

2023.03.31. by BDSE Admin
🔵 A múlt heti, idegenben mutatott kiváló játék alapján, győzelemben reménykedve kezdtük a Kozármisleny elleni találkozót az U17 I. osztály 21. fordulójában, hazai pályán.
 
⚪ Az őszi fordulóban ráadásul sikerült a Misleny otthonában nyernünk, ami igen nehéz produkció minden korosztályban.
🟡 A kezdeti bizonytalanságok után fej-fej mellett haladtak a csapatok. A kilencedik percben sikerült megszereznünk a vezetést, de a védekezésben elkövetett hibák miatt ez nem sokáig tartott. Bár Lukács Boglárka a kapuban több védést is bemutatott, a félidő hajrája a vendégeknek sikerült jobban, így négygólos vendég előnnyel fordultak a csapatok. 
🔵 Sajnos a második játékrész elején bent maradtunk az öltözőben. Egyre csak kaptuk a gólokat, de válaszolni nem sikerült rájuk. Ezt a játékrészt is a sok technikai hiba, eladott labda, kihagyott helyzet jellemezte. Az utolsó öt percben próbáltunk felzárkózni, sikerült 3 gólra megközelíteni ellenfelünket, de a védekezésünk sajnos ezen a mérkőzésen nem igazán működött.
 
⚪ Remélem, tanulunk a hibáinkból, és a jövő heti, Budaörs elleni találkozón ismét egy kemény és összetartó csapatot láthatunk a pályán!
 
🟡 𝐁𝐃𝐒𝐄 𝐍𝐞𝐦𝐞𝐬𝐯𝐚́𝐦𝐨𝐬-𝐊𝐨𝐳𝐚́𝐫𝐦𝐢𝐬𝐥𝐞𝐧𝐲 𝐒𝐄
𝟐𝟒-𝟐𝟗 (𝟏𝟎-𝟏𝟒)
BDSE Nemesvámos: Lukács B.(kapus)12/42(29%),Zentai S., Szabó D.2, Somogyi Sz.5, Ács F.1, Gyopáros N.7/5, Szabó R.2, cserék:Nagy L.2, Arday P.1, Pacher L.3, Arday L., Bors M., Izsák R., Perényi D.1, Sady F., Hatvári R. (kapus)
vezetőedző: Benke Péter
edző: Gyetkóné Rajki Beáta
kapusedző: Kósa Barnabás
gyúró: Pap Ervin
 
Tudosította: Rajki Bea, edző
 
X