Bronzéremért küzdöttek ifistáink Siófokon az utolsó fordulóban!

Nézőtéri atrocitásokkal, játékosaink sértegetésével indult a mérkőzés, ami a lefújás végéig kitartott. Meglepő és szégyenteljes, hogy szülők egy csoportjának indulatait nem sikerült normális keretek közé szorítani. A körülmények ellenére jó iramú mérkőzést láttunk, amelynek jelentős részében csapatunk akarata érvényesült a pályán. Kemény ütközések, jó kapusteljesítmények jellemezték védekezésünket, így a félidőben két gólos előnnyel pihenhettek a…

2023.05.31. by BDSE Admin

Nézőtéri atrocitásokkal, játékosaink sértegetésével indult a mérkőzés, ami a lefújás végéig kitartott. Meglepő és szégyenteljes, hogy szülők egy csoportjának indulatait nem sikerült normális keretek közé szorítani.

A körülmények ellenére jó iramú mérkőzést láttunk, amelynek jelentős részében csapatunk akarata érvényesült a pályán. Kemény ütközések, jó kapusteljesítmények jellemezték védekezésünket, így a félidőben két gólos előnnyel pihenhettek a vámosiak (10-12).

Nagyot küzdöttek a csapatok.

A 41. percben már négy góllal vezettünk, de ellenfelünk visszakapaszkodott és az 54. percben egyenlített. Izgalmas végjáték alakult ki, amelyben újból mi jutottunk kétgólos előnyhöz a lefújás előtt négy perccel. Ekkor váratlan események történtek -előbb Bodonyi Annát pirossal (?),majd Barta Borbálát (a kapus válláról arcra pattanó labdáért) két perces büntetéssel sújtották, amelyet kihasználva a házigazdák kialakították a végeredményt (28-27).

– Hiányzott Kreutz Kitti, gólkirálynőnk (23 mérkőzés 215 gól) és csapatkapitányunk. Ő a felnőtt strandkézilabda válogatottal elutazott Portugáliába az EB-re. Ennek ellenére kimagasló teljesítményt nyújtottak a lányok. Sajnálatos, hogy két olyan játékvezető kapta (a várhatóan nehéz mérkőzést) akik ebben az évben nem vezettek még NB II-nél magasabb osztályban. CSAPATOMNAK gratulálok a nagyon értékes 4. helyezéshez. Szép volt lányok!”- nyilatkozta Galambos Attila, edző.

A mérkőzést követően vendégségben voltunk Pete Zsannáéknál, ahol kiváló gasztronómiai élménnyel lettünk gazdagabbak. Ezúton is szeretném megköszönni mindannyiunk nevében ezt a kedves figyelmességet!

Nagy örömöt és vidámságot varázsoltatok az arcunkra!

Köszönjük! (a CSAPAT)

NB I ifi 26. forduló
Siófok Kézilabda és Tenisz Club Kft-BDSE Nemesvámos 28-27 (10-12)
Hétméteresek : 3/6 ill.3/5
Kiállítások : 6 ill. 3
Kizárás/Piros lap/: – ill. 1
Játékvezetők: Rozina László és Újvári László
BDSE Nemesvámos: Tótik L.(kapus) 4/18(22%), Markovics R.5,Fellembek Cs.Kondor V.4(3),Bodonyi A. Pete Zs.4 Szita R., Cserék: Lukács B.(kapus)4/18(22%), Lovász Zs.5 Ács F., Forgács K.1 Barta B.5,Csarmasz D.2 Perényi D., Gyopáros N.1
Edző: Galambos Attila
Kapus edző: Kósa Barnabás
Gyúró: Pap Ervin
#hajrábajnokdsenemesvámos
#bajnokdse
#hajránemesvámos

X