A végjátékban ment el a meccs

Betegségek és sérülések nehezítették az NB I-es ifi lányok felkészülését a legutóbbi hazai mérkőzésükre, a Kozármisleny ellen. Az akadályok ellenére nagyon jól kezdték a találkozót és a folytatás is kiválóan alakult, hiszen végig vezetve négy gólos előnnyel zárták a félidőt a nemesvámosi lányok. A második játékrész közepére a hosszabb cserepaddal rendelkező ellenfél felzárkózott. Izgalmasan alakult…

2023.11.21. by BDSE Admin
Betegségek és sérülések nehezítették az NB I-es ifi lányok felkészülését a legutóbbi hazai mérkőzésükre, a Kozármisleny ellen.
Az akadályok ellenére nagyon jól kezdték a találkozót és a folytatás is kiválóan alakult, hiszen végig vezetve négy gólos előnnyel zárták a félidőt a nemesvámosi lányok.

A második játékrész közepére a hosszabb cserepaddal rendelkező ellenfél felzárkózott.
Izgalmasan alakult a végjáték, amelyet egy góllal nyertek a vendégek.
– Amíg bírtuk erővel jól játszottunk. Sajnos sok problémánk volt a mérkőzés előtt, ahhoz képest kiemelkedő teljesítményt nyújtottak a lányok! – nyilatkozta a meccs után Galambos Attila, edző.

NB I ifi 9. forduló
BDSE Nemesvámos-Kozármisleny SE 24-25 (13-9)
Hétméteresek : 4/4 ill.4/6
Kiállítások : 2 ill. 4
Kizárás/Piros lap/: – ill. 1
Játékvezetők: Marosi Zoltán és Papp Ervin Márk
BDSE Nemesvámos: Lukács B.(kapus) 16/41(39%), Markovics R.5,Fellembek Cs.9,.,Gyopáros N., Bodonyi A.Ács F.Kondor V.7(4)Cserék;Blazsur H.(kapus), Barta B.,Szabó D.2,Zentai S. ,Bors M. Somogyi Sz.1,Szita R.
Edző: Galambos Attila
Kapus edző: Kósa Barnabás
KÖVETKEZŐ MÉRKŐZÉS:
2023. november 22. 13.30.
Felkészülési mérkőzés
BDSE Nemesvámos-Szlovákia U19-es nemzeti válogatottja
Haladás Sportkomplexum, Szombathely
X