Egyértelmű fölényben az ifi csapatunk

Jó játékkal győzte le itthon a szombathelyi akadémistákat Galambos Attila csapata. Nagy iramú mérkőzést hozott az NB I-es ifjúsági korosztály találkozója. Jó védekezés, gyors kontrajáték színesítette az első játékrészt, amelyen egyértelmű fölényben játszott csapatunk. (Félidő 18-12). A második játékrészben nem változott sokat a játék képe. Ellenfelünk több taktikai elemet kipróbált, de nem találta ellenszerét sem…

2022.09.08. by BDSE Admin
Jó játékkal győzte le itthon a szombathelyi akadémistákat Galambos Attila csapata.
Nagy iramú mérkőzést hozott az NB I-es ifjúsági korosztály találkozója. Jó védekezés, gyors kontrajáték színesítette az első játékrészt, amelyen egyértelmű fölényben játszott csapatunk. (Félidő 18-12).
A második játékrészben nem változott sokat a játék képe. Ellenfelünk több taktikai elemet kipróbált, de nem találta ellenszerét sem a védekezésünknek, sem a támadásainknak.
Végeredmény 34-26.
„Összességében megérdemelt győzelmet arattunk jól motivált ellenfelünkkel szemben. Nagyon örülök a győzelmünknek, nagy öröm számomra, hogy küzdeni tudásból ismét kiválóra vizsgáztak a lányok!” – nyikatkozta Galambos Attila, edző.
X