Értékes győzelem az ETO ellen

Az NB I. ifi 18. fordulójában nagy csatában, – de mindkét félidőt megnyerve – értékes győzelmet arattak ifistáink az ETO korosztályos csapata ellen. BRAVÓ lányok! Gyors góllal kezdték a találkozót vendégeink. Sok időt nem kellett várni a válaszra – hamar egyenlített csapatunk. Pörögtek az események, közönségszórakoztató, izgalmas játékot láthattak szurkolóink. Jól védekeztünk és támadásban is…

2023.03.17. by BDSE Admin
Az NB I. ifi 18. fordulójában nagy csatában, – de mindkét félidőt megnyerve – értékes győzelmet arattak ifistáink az ETO korosztályos csapata ellen. BRAVÓ lányok!
Gyors góllal kezdték a találkozót vendégeink. Sok időt nem kellett várni a válaszra – hamar egyenlített csapatunk. Pörögtek az események, közönségszórakoztató, izgalmas játékot láthattak szurkolóink. Jól védekeztünk és támadásban is taktikusan kézilabdáztak a lányok. Félidő: 19-17.

Mi kezdtük jobban a második félidőt – négyre növeltük az előnyünket, de az akadémisták a 42. percben kiegyenlítettek (23-23). Hihetetlen küzdelem folyt a pályán, mindkét csapat a győzelemért harcolt. Felváltva estek a találatok, a 48. percben 25-25-öt mutatott az eredményjelző.
A hajrát viszont – ahogy azt az első félidőben is – hatalmas szívvel, nagy akarattal játszó vámosiak 6-3 megnyerték.
– Az NB I-ben szárnyukat bontogató győriek győzelmi reményekkel érkeztek Nemesvámosra. Megtiszteltük őket – mint minden ellenfelünket – azzal, hogy becsülettel felkészültünk ellenük.
Nagyon büszke vagyok a lányokra! Gratulálok! – mondta Galambos Attila edző.
𝘕𝘉 𝘐 𝘪𝘧𝘪 18. 𝘧𝘰𝘳𝘥𝘶𝘭𝘰́
𝗕𝗗𝗦𝗘 𝗡𝗲𝗺𝗲𝘀𝘃𝗮́𝗺𝗼𝘀-𝗚𝘆𝗼̋𝗿𝗶 𝗔𝘂𝗱𝗶 𝗘𝗧𝗢 𝗞𝗖 𝟯𝟭-𝟮𝟴 (𝟭𝟵-𝟭𝟳)
Hétméteresek: 7/5 ill. 4/2
Kiállítások: 4 ill. 3
Kizárás/Piros lap/: –
BDSE Nemesvámos: Tótik L.(kapus) 8/31(26%), Kreutz K.11(5),Markovics R.2,Fellembek Cs. Pete Zs.6,Kondor V.9,Bodonyi A.3, Cserék;Lukács B.(kapus)5/10(50%), Lovász Zs. Ács F. Szita R.Forgács K.Gyopáros N. Csarmasz D. Barta B. Szabó D.
Edző: Galambos Attila
Kapus edző: Kósa Barnabás
Gyúró: Pap Ervin
X