Felemás mérleg

𝐅𝐞𝐥𝐞𝐦𝐚́𝐬 𝐦𝐞́𝐫𝐥𝐞𝐠𝐠𝐞𝐥, 𝐞𝐠𝐲 𝐯𝐞𝐫𝐞𝐬𝐞́𝐠𝐠𝐞𝐥 𝐞́𝐬 𝐞𝐠𝐲 𝐠𝐲𝐨̋𝐳𝐞𝐥𝐞𝐦𝐦𝐞𝐥 𝐤𝐞𝐳𝐝𝐭𝐞 𝐦𝐞𝐠 𝐬𝐳𝐞𝐫𝐞𝐩𝐥𝐞́𝐬𝐞́𝐭 𝐔𝟏𝟓-𝐨̈𝐬 𝐜𝐬𝐚𝐩𝐚𝐭𝐮𝐧𝐤 𝐚 𝐤𝐨̈𝐳𝐞́𝐩𝐬𝐨̋ 𝐡𝐚́𝐳𝐛𝐚𝐧 Harmadjára mérkőzött meg Rajki Bea csapata a Szombathellyel ebben a szezonban. A két győzelem után most nem sikerült nyerni a nemesvámosi lányoknak. – Semmi nem jött össze, sokat hibáztunk, pontatlanok voltunk minden tekintetben. Hiányzott az összhang a játékunkból – nyilatkozta…

2023.02.27. by BDSE Admin
𝐅𝐞𝐥𝐞𝐦𝐚́𝐬 𝐦𝐞́𝐫𝐥𝐞𝐠𝐠𝐞𝐥, 𝐞𝐠𝐲 𝐯𝐞𝐫𝐞𝐬𝐞́𝐠𝐠𝐞𝐥 𝐞́𝐬 𝐞𝐠𝐲 𝐠𝐲𝐨̋𝐳𝐞𝐥𝐞𝐦𝐦𝐞𝐥 𝐤𝐞𝐳𝐝𝐭𝐞 𝐦𝐞𝐠 𝐬𝐳𝐞𝐫𝐞𝐩𝐥𝐞́𝐬𝐞́𝐭 𝐔𝟏𝟓-𝐨̈𝐬 𝐜𝐬𝐚𝐩𝐚𝐭𝐮𝐧𝐤 𝐚 𝐤𝐨̈𝐳𝐞́𝐩𝐬𝐨̋ 𝐡𝐚́𝐳𝐛𝐚𝐧
Harmadjára mérkőzött meg Rajki Bea csapata a Szombathellyel ebben a szezonban. A két győzelem után most nem sikerült nyerni a nemesvámosi lányoknak.
– Semmi nem jött össze, sokat hibáztunk, pontatlanok voltunk minden tekintetben. Hiányzott az összhang a játékunkból – nyilatkozta az edző a meccs után.
U15 I.osztály – Középső ház
𝐒𝐳𝐨𝐦𝐛𝐚𝐭𝐡𝐞𝐥𝐲𝐢 𝐊𝐊𝐀-𝐁𝐃𝐒𝐄 𝐍𝐞𝐦𝐞𝐬𝐯𝐚́𝐦𝐨𝐬
𝟑𝟎-𝟐𝟑 (𝟏𝟏-𝟏𝟎)
BDSE: Varga F. (kapus), Arday P.7, Somogyi Sz.3(1), Pacher L.1, Czvetkó L., Nagy L.4, Szabó R.4,
cserék: Hatvári R.(kapus), Molnár-Takács F., Sady F., Arday L.2(1), Izsák R.2, Varga J., Horák F.
A második mérkőzésünk a Fiatal Kézilabdások SE ellen már szebben nézett ki. Gyorsult a játék, a védekezés is kemény volt, beindult a gólgyártás, 16 gólos gyözelemmel zárta a mérkőzést a Rajki-csapat.
👏👏👏 Gratulálunk a lányoknak!
𝐁𝐃𝐒𝐄 𝐍𝐞𝐦𝐞𝐬𝐯𝐚́𝐦𝐨𝐬-𝐅𝐢𝐚𝐭𝐚𝐥 𝐊𝐞́𝐳𝐢𝐥𝐞́𝐚𝐛𝐝𝐚́𝐬𝐨𝐤 𝐒𝐄
𝟑𝟕-𝟐𝟏 (𝟏𝟗-𝟏𝟏)
BDSE: Varga F. (kapus), Arday P.7, Somogyi Sz.7(2), Pacher L.2, Czvetkó L., Nagy L.2, Szabó R.3,
cserék: Hatvári R.(kapus), Molnár-Takács F.2, Sady F.4, Arday L.4(1), Izsák R.3, Varga J.1, Horák F.2,
X