Izgalmakkal teli mérkőzés után szenzációs győzelem Szombathelyen!

LU17 I.osztály, 15. forduló Nehezen lendültünk bele a mérkőzésbe, nem igazán tudtunk a saját ritmusunkban kézilabdázni. A 18. percben, négygólos vezetésnél már-már úgy tűnt, hogy megtört a jég, könnyű mérkőzés lesz, azonban nem így alakult. A félidő végére kiegyenlített az ellenfelünk (10-10 ). A legkomolyabb thrillerek sem annyira komolyak és fordulatosak, mint amilyen a Szombathely…

2023.02.03. by BDSE Admin
LU17 I.osztály, 15. forduló
Nehezen lendültünk bele a mérkőzésbe, nem igazán tudtunk a saját ritmusunkban kézilabdázni. A 18. percben, négygólos vezetésnél már-már úgy tűnt, hogy megtört a jég, könnyű mérkőzés lesz, azonban nem így alakult. A félidő végére kiegyenlített az ellenfelünk (10-10 ).
A legkomolyabb thrillerek sem annyira komolyak és fordulatosak, mint amilyen a Szombathely elleni végjátékunk volt. Van, hogy nem megy a játék, nem jön össze semmi, ennek ellenére óriási küzdeni tudásról tettek tanubizonyságot a lányok. A kitartásuknak, a csapatmunkának és a kiváló kapus teljesítménynek köszönhetően a végén mi örülhettünk a győzelemnek – mondta az izgalmakkal teli mérkőzés után Rajki Bea edző.
Gratulálunk, szép volt lányok!
Szombathelyi KKA – BDSE
24 – 25 (10-10)
X