Két győzelem az utolsó előtti fordulóban

Az U15-ös lányok a középső ház 5. (utolsó előtti) fordulójában Budapesten játszottak vasárnap a Vasas csarnokában. Két nagyarányú győzelemmel kitűnő napot zártak a lányok. – A Békéscsaba és az ASI elleni is végig vezettünk, esélyt sem adva az ellenfélnek. Irányítóink taktikusan, okosan szervezték a játékot, aki helyzetbe került, az bátran vállalkozott. Végre sok gól született…

2023.05.09. by BDSE Admin
Az U15-ös lányok a középső ház 5. (utolsó előtti) fordulójában Budapesten játszottak vasárnap a Vasas csarnokában. Két nagyarányú győzelemmel kitűnő napot zártak a lányok.
– A Békéscsaba és az ASI elleni is végig vezettünk, esélyt sem adva az ellenfélnek. Irányítóink taktikusan, okosan szervezték a játékot, aki helyzetbe került, az bátran vállalkozott. Végre sok gól született átlövésből és szélről, de a beállóinkat is rendre megtaláltuk, akik éltek is a lehetőséggel.
A kiváló védekezésből és kapusaink remek teljesítményéből sok labdát szereztünk, melyeket gyors gólokra sikerült váltani.
Szép és megérdemelt győzelmet arattak a lányok. Gratulálunk! – mondták a meccs után az edzők.𝐿𝑈15 𝐼. 𝑜𝑠𝑧𝑡𝑎́𝑙𝑦 – 𝑂𝐺𝑌𝐵 𝐿𝑈15 𝐼. 𝑜𝑠𝑧𝑡𝑎́𝑙𝑦 – 𝐾𝑜̈𝑧𝑒́𝑝𝑠𝑜̋ ℎ𝑎́𝑧 5.𝑓𝑜𝑟𝑑𝑢𝑙𝑜́
𝐁𝐚𝐣𝐧𝐨𝐤 𝐃𝐒𝐄 𝐍𝐞𝐦𝐞𝐬𝐯𝐚́𝐦𝐨𝐬-𝐁𝐞́𝐤𝐞́𝐬𝐜𝐬𝐚𝐛𝐚𝐢 𝐄𝐍𝐊𝐒𝐄
𝟑𝟎-𝟐𝟏 (𝟏𝟔-𝟏𝟏)
BDSE: Hatvári R. ,Varga F.(kapusok), Arday P., Nagy L.4, Pacher L.1, Czvetkó L.2, Varga J.1, Szabó R.8(3), Molnár T.F.1, Somogyi Sz.7(1), Izsák R.4, Sady F.2, Nagy B., Horák F.
𝐀𝐧𝐠𝐲𝐚𝐥𝐟𝐨̈𝐥𝐝𝐢 𝐒𝐩𝐨𝐫𝐭𝐢𝐬𝐤𝐨𝐥𝐚-𝐁𝐚𝐣𝐧𝐨𝐤 𝐃𝐒𝐄 𝐍𝐞𝐦𝐞𝐬𝐯𝐚́𝐦𝐨𝐬
𝟐𝟐-𝟑𝟎 (𝟖-𝟏𝟓)
BDSE: Hatvári R., Varga F.(kapusok), Arday P.7, Nagy L.4, Pacher L.1, Czvetkó L.2, Varga J.2, Szabó R.4, Molnár T.F.2, Somogyi Sz.5(1), Izsák R.2, Sady F.1, Nagy B., Horák F.
Edző: Benke Péter és Gyetkóné Rajki Beáta
X