Magabiztos ifi-győzelem!

𝐅𝐞́𝐥𝐢𝐝𝐞𝐢 𝟕 𝐠𝐨́𝐥𝐨𝐬 𝐞𝐥𝐨̋𝐧𝐲𝐮̈𝐤𝐞𝐭 𝐦𝐞𝐠𝐨̋𝐫𝐢𝐳𝐯𝐞, 𝐦𝐚𝐠𝐚𝐛𝐢𝐳𝐭𝐨𝐬 𝐠𝐲𝐨̋𝐳𝐞𝐥𝐦𝐞𝐭 𝐚𝐫𝐚𝐭𝐨𝐭𝐭 𝐢𝐟𝐢 𝐜𝐬𝐚𝐩𝐚𝐭𝐮𝐧𝐤 𝐂𝐬𝐞𝐩𝐞𝐥𝐞𝐧!   A Laurenz László csarnok helyett az ÁMK csarnokában kezdte meg utolsó előtti mérkőzését a szezonban az ifi csapat vasárnap. Mindig komoly kihívást jelent új helyen, nem megszokott körülmények között játszani.   A csepeliek 3-1-es vezetéssel indították a mecscet, a hátrány ellenére jól játszott…

2023.04.24. by BDSE Admin
𝐅𝐞́𝐥𝐢𝐝𝐞𝐢 𝟕 𝐠𝐨́𝐥𝐨𝐬 𝐞𝐥𝐨̋𝐧𝐲𝐮̈𝐤𝐞𝐭 𝐦𝐞𝐠𝐨̋𝐫𝐢𝐳𝐯𝐞, 𝐦𝐚𝐠𝐚𝐛𝐢𝐳𝐭𝐨𝐬 𝐠𝐲𝐨̋𝐳𝐞𝐥𝐦𝐞𝐭 𝐚𝐫𝐚𝐭𝐨𝐭𝐭 𝐢𝐟𝐢 𝐜𝐬𝐚𝐩𝐚𝐭𝐮𝐧𝐤 𝐂𝐬𝐞𝐩𝐞𝐥𝐞𝐧!
 
A Laurenz László csarnok helyett az ÁMK csarnokában kezdte meg utolsó előtti mérkőzését a szezonban az ifi csapat vasárnap. Mindig komoly kihívást jelent új helyen, nem megszokott körülmények között játszani.
 
A csepeliek 3-1-es vezetéssel indították a mecscet, a hátrány ellenére jól játszott a nemesvámosi csapat is, ami rövid időn belül gólokban is realizálódott (16.perc: 6-12).
 
Jól váltott ellenfelünk a védekezésben (19. perc: 11-13).
 
A vámosiak jó védekezésükkel pillanatok alatt visszaállították a hat, majd a félidőre a hét gólos különbséget (30. perc: 14-21).
 
A szünetről visszatérve felváltva estek a találatok, de ellenfelünk nem tudta csökkenteni a két csapat között kialakult első félidei különbséget (31-38).
 
– Jó teljesítménnyel hoztuk el a két pontot, nagyon motiváltan, jó szemlélettel kézilabdáztak a lányok. Büszke vagyok a csapatra! – nyilatkozta a meccs után Galambos Attila edző.
 
𝘕𝘉 𝘐 𝘪𝘧𝘪 23. 𝘧𝘰𝘳𝘥𝘶𝘭𝘰́
 
𝐂𝐬𝐞𝐩𝐞𝐥 𝐃𝐒𝐄-𝐁𝐃𝐒𝐄 𝐍𝐞𝐦𝐞𝐬𝐯𝐚́𝐦𝐨𝐬
𝟑𝟏-𝟑𝟖 (𝟏𝟒-𝟐𝟏)
 
Hétméteresek : 3/3 ill.8/4
Kiállítások : 2 ill. 6
Kizárás/Piros lap/: –
BDSE Nemesvámos: Tótik L.(kapus) 3/21(14%), Kreutz K.3(1),Markovics R.2,Fellembek Cs.10,Kondor V.7,Bodonyi A.4 Pete Zs.4Cserék;Lukács B.(kapus)5/18(28%), Lovász Zs.2 Ács F. Szita R.1Forgács K. Barta B.5,Csarmasz D.Perényi D.,Gyopáros N.
Edző: Galambos Attila
Kapus edző: Kósa Barnabás
Gyúró: Pap Ervin
X