Megújult lendület, új sikerek, családias hangulat

Újult lendülettel vágtak bele a Bajnok DSE csapatai a szezonba, amit a tavaszi veszélyhelyzet igencsak felülírt, azonban gyerekek lelkesedését ez nem befolyásolta. Kitartanak, mert szeretnek csapatban játszani, barátok között lenni, elkötelezettek és szeretnek sportolni – ez pedig mindennél fontosabb. A családias és összetartó BDSE szakosztályainak szokatlan évéről beszélgettünk Hunyadvári Róbert – elnök-helyettes, igazgatóval.  Női vonalon…

2020.12.16. by BDSE Admin

Újult lendülettel vágtak bele a Bajnok DSE csapatai a szezonba, amit a tavaszi veszélyhelyzet igencsak felülírt, azonban gyerekek lelkesedését ez nem befolyásolta. Kitartanak, mert szeretnek csapatban játszani, barátok között lenni, elkötelezettek és szeretnek sportolni – ez pedig mindennél fontosabb. A családias és összetartó BDSE szakosztályainak szokatlan évéről beszélgettünk Hunyadvári Róbert – elnök-helyettes, igazgatóval. 

Női vonalon a csapataink nem változtak a kézilabdában, az NB II új lendületet vett, így a jövőt illetően is bizakodóbbak vagyunk. A többi korosztályban nagyobb kihívást jelent a gyerekeknek, hogy magasabb szinten játszanak a koruknál, de ügyesen veszik az akadályokat. Sajnos a tavaszi 3 hónapos leállás nem kedvezett, elkényelmesedtek a gyerekek és a létszám is folyamatosan csökken: a fiúknál az NB II és az ificsapat is megszűnt, mert a tehetségesebb játékosok mind eligazoltak nagyobb csapatokhoz. A megyei férfi csapatunk viszont versenyben van, egyre jobb eredményeket érnek el a meccseken.

A labdarúgás szakosztályban a Bozsik programnak köszönhetően tovább fejlődnek a fiúk és a lányok. Tervünk természetesen a bizonytalan helyzet ellenére is van, így az NB II megnyerése, illetve az első osztályban, a serdülő és az ifi korosztályban való minél jobb helyezések elérése a célunk.

X