Rangos felkészülési tornát, a XII. Instroment Kupát nyerte meg ifjúsági csapatunk Siófokon

⚪️ A 12. alkalommal megrendezett tornán kiváló csapatok részvételével kezdődtek meg szombaton a küzdelmek. 🟡 A rekkenő hőség ellenére nagy iramú, izgalmakban bővelkedő találkozókat láthattak a szurkolók. 🔵 Az elődöntőben védekezésünkkel és ötletes támadó játékunkkal magabiztos nyolcgólos győzelmet arattunk Dunaújváros ellen.   ⚪️ DKKA-BDSE Nemesvámos 12:20 (5:10) 🟡 A másik elődöntőből Siófok csapata jutott a…

2023.08.27. by BDSE Admin

⚪️ A 12. alkalommal megrendezett tornán kiváló csapatok részvételével kezdődtek meg szombaton a küzdelmek.

🟡 A rekkenő hőség ellenére nagy iramú, izgalmakban bővelkedő találkozókat láthattak a szurkolók.

🔵 Az elődöntőben védekezésünkkel és ötletes támadó játékunkkal magabiztos nyolcgólos győzelmet arattunk Dunaújváros ellen.

 

⚪️ DKKA-BDSE Nemesvámos 12:20 (5:10)

🟡 A másik elődöntőből Siófok csapata jutott a döntőbe.

🔵 NEKA-Siófoki KC 25:30 (14:12)

⚪️ A délben lejátszott dunaújvárosi mérkőzésünket követően az esti órákban játszottuk a döntőt, amelyet szintén jól kezdtek lányaink.

🟡 Már nyolc és fél perce tartott a döntő, amikor hosszas támadást követően megszerezte első találatát a Siófok. Ezt követően kiegyenlítettebb lett a játék, szorosabb az eredmény, de a vezetést nem tudták átvenni ellenfeleink.

🔵 Döntőhöz méltó, küzdelmes, az utolsó pillanatokig izgalmas finálét nyertünk meg.

⚪️ Különdíjasunk Lukács Boglárka lett a torna legjobb kapusa, aki kiemelkedő teljesítményével nagyban hozzájárult csapatunk sikeréhez.

🟡 „Sok edzőmérkőzést játszottunk, de talán ez az utolsó torna segítette legjobban a bajnoki rajtra való felkészülésünket. Nagyon örülök a sok pozitív visszajelzésnek, amelyet a gyerekek teljesítményén keresztül kaptam. Bízom abban, hogy sikerül tartani ezt a teljesítményt a szezon során és tovább fejleszteni. Nehéz év vár ránk – nyilatkozta Galambos Attila edző.

 

 

X