Remek kezdés az U15-ben

Szombaton megkezdte szereplését a BDSE U15-ös csapata az I. osztályú bajnokságban. A Székesfehérváron megrendezett forduló első mérkőzését a hazaiak csapatával játszotta le Rajki Bea csapata. A kezdeti nehézségek után – amit főleg a vax nélküli labda használata okozott – sima győzelmet arattak a lányok. 𝑩𝑫𝑺𝑬-𝑨𝒍𝒃𝒂 𝑭𝒆𝒉𝒆́𝒓𝒗𝒂́𝒓 𝑲𝑪 18-29 (9-10) Izgalmasabbra sikerült a nemesvámosi lányok második,…

2022.09.18. by BDSE Admin
Szombaton megkezdte szereplését a BDSE U15-ös csapata az I. osztályú bajnokságban. A Székesfehérváron megrendezett forduló első mérkőzését a hazaiak csapatával játszotta le Rajki Bea csapata. A kezdeti nehézségek után – amit főleg a vax nélküli labda használata okozott – sima győzelmet arattak a lányok.
𝑩𝑫𝑺𝑬-𝑨𝒍𝒃𝒂 𝑭𝒆𝒉𝒆́𝒓𝒗𝒂́𝒓 𝑲𝑪
18-29 (9-10)
Izgalmasabbra sikerült a nemesvámosi lányok második, Siófok KC elleni mérkőzése. – Az első félidőben kicsit “bealudtak” a lányok és futottunk az eredmény után. A Siófok már 9 góllal is vezetett, de 𝓲𝓷𝓷𝓮𝓷 𝓼𝔃𝓮́𝓹 𝓪 𝓰𝔂𝓸̋𝔃𝓮𝓵𝓮𝓶! Óriásit küzdöttünk és győztesen hagytuk el a pályát. Az, hogy sikerélménnyel, önbizalommal telve fejeztük be a napot, reméljük, hogy még több erőt és kitartást ad a lányoknak a további küzdelmekhez. Gratulálunk!! – nyilatkozta a mérkőzés után Rajki Bea, edző.
𝑩𝑫𝑺𝑬—𝑺𝒊𝒐́𝒇𝒐𝒌 𝑲𝑪
35-34 (14-19)
X