Sűrű volt az első tavaszi hétvége a focistáknak

Az U7-U9-es fiatalok Bozsik-fesztiválon vettek részt Balatonarácson. A kicsik jól érezték magukat a focitornán, jól játszottak, gólt szereztek és kellemesen elfáradtak. U11-eseink Várpalotán négy futsalmérkőzést játszottak. Sajnos csere nem volt, így az 5 srác eredményére büszkék lehetünk: két vereség mellett egy döntetlen és egy győzelem a mérleg. U15-ös futsalosaink idegenben 4-4-es döntetlent játszottak Balatonfűzfő ellen…

2023.03.25. by BDSE Admin
⚽️ Az U7-U9-es fiatalok Bozsik-fesztiválon vettek részt Balatonarácson. A kicsik jól érezték magukat a focitornán, jól játszottak, gólt szereztek és kellemesen elfáradtak.

⚽️ U11-eseink Várpalotán négy futsalmérkőzést játszottak. Sajnos csere nem volt, így az 5 srác eredményére büszkék lehetünk: két vereség mellett egy döntetlen és egy győzelem a mérleg.

⚽️
U15-ös futsalosaink idegenben 4-4-es döntetlent játszottak Balatonfűzfő ellen pénteken. Végre megtört a jég! Nem sok pihenőjük volt, ugyanis szombaton a tabella első helyén álló Szilágyi SE ellen álltak ki hazai pályán. Itt is egyetlen cserelehetőséggel álltak pályára, viszont az őszi 14:0-át most 0:7-re csökkenteni tudták.

👏
Gratulálunk minden játékosunknak, köszönjük a játékot, szülőknek a szurkolást!
X