Szoros első félidő után, jó hajrával szerezték meg ifistáink a két pontot az NB I. 5. fordulójában!

Az első játékrészben felváltva estek a találatok – mindkét oldalon bosszantó hibákat követtek el védekezésben a játékosok, így a félidőt döntetlennel zárta a nemesvámosi csapat (16-16). – Nem sokat változott a játék képe szünet után sem. Emberelőnyös helyzetből gólt kapott csapatunk, amelyre válaszként gyors két góllal reagáltunk. A 43. percig még fej-fej mellett haladt a…

2023.10.05. by BDSE Admin

Az első játékrészben felváltva estek a találatok – mindkét oldalon bosszantó hibákat követtek el védekezésben a játékosok, így a félidőt döntetlennel zárta a nemesvámosi csapat (16-16).

– Nem sokat változott a játék képe szünet után sem. Emberelőnyös helyzetből gólt kapott csapatunk, amelyre válaszként gyors két góllal reagáltunk. A 43. percig még fej-fej mellett haladt a két alakulat, de jó csapatmunka eredményeként a végjátékban jelentős előnyt szerezve nyertük meg a találkozót (35-27).

– Kiváló szurkolás mellett egy jól felkészített csapatot vertünk meg. Minden elismerésem a nemesvámosiaknak, óriásit küzdöttek a lányok! Nagyon örülök a győzelemnek – nyilatkozta a meccs után Galambos Attila edző.

NB I ifi 5.forduló
BDSE Nemesvámos -SZKKA 35-27 (16-16)
Hétméteresek : 3/3 ill.1/3
Kiállítások : 2 ill. 6
Kizárás/Piros lap/: 0 ill. 1
Játékvezetők-Simon Barna és Weinert Gergő
BDSE Nemesvámos:
Lukács B. (kapus) 17/44(39%) 12(1), Markovics R.7, Fellembek Cs.5, Kondor V.6(3), Lovász Zs.3, Bors M.1,Gyopáros N.4, Cserék: Blazsur H.(kapus), Szabó D. Barta B.8, Bene L., Zentai S.
Edző: Galambos Attila
Kapus edző: Kósa Barnabás
Gyúró: Pap Ervin

Következő mérkőzés:
2023. október 18. 14.00
Mosonmagyaróvár-BDSE Nemesvámos
UFM Aréna – Mosonmagyaróvár, Gorkij utca 1.

X