Végig küzdeni

𝐀 𝐥𝐢𝐬𝐭𝐚𝐯𝐞𝐳𝐞𝐭𝐨̋ 𝐍𝐄𝐊𝐀́𝐓 𝐟𝐨𝐠𝐚𝐝𝐭𝐚 𝐢𝐟𝐢 𝐜𝐬𝐚𝐩𝐚𝐭𝐮𝐧𝐤 𝐚𝐳 𝐍𝐁 𝐈 𝟏𝟕. 𝐟𝐨𝐫𝐝𝐮𝐥𝐨́𝐣𝐚́𝐛𝐚𝐧 Nem kezdtek rosszul a lányok annak ellenére, hogy a 4. percben már két büntetőt is elhibáztak (10. perc: 4:1). A 17. percben a félidő végéig kieső Kreutz Kitti hiányát nem sikerült pótolni, amit az akadémisták gólokkal büntettek. Hétgólos hátránnyal fordultunk (9-16). A nemesvámosi csapat…

2023.02.23. by BDSE Admin
𝐀 𝐥𝐢𝐬𝐭𝐚𝐯𝐞𝐳𝐞𝐭𝐨̋ 𝐍𝐄𝐊𝐀́𝐓 𝐟𝐨𝐠𝐚𝐝𝐭𝐚 𝐢𝐟𝐢 𝐜𝐬𝐚𝐩𝐚𝐭𝐮𝐧𝐤 𝐚𝐳 𝐍𝐁 𝐈 𝟏𝟕. 𝐟𝐨𝐫𝐝𝐮𝐥𝐨́𝐣𝐚́𝐛𝐚𝐧
Nem kezdtek rosszul a lányok annak ellenére, hogy a 4. percben már két büntetőt is elhibáztak (10. perc: 4:1). A 17. percben a félidő végéig kieső Kreutz Kitti hiányát nem sikerült pótolni, amit az akadémisták gólokkal büntettek.
Hétgólos hátránnyal fordultunk (9-16).

A nemesvámosi csapat becsülettel küzdött, amelynek erdményeként a második félidőt megnyerve vállalható ötgólos vereséggel zárták a találkozót Galambos Attila lányai.
„A vereség ellenére nem vagyok elégedetlen a csapat teljesítményével. Voltak kellemetlen pillanatok a mérkőzésben, de mindig felálltunk és az utolsó pillanatig küzdöttünk a jobb eredményért. Számomra ma ez volt a legfontosabb! – Galambos Attila edző.
X