Visszavágott a Fehérvár az őszi 9 gólos vereségért

Felnőtt keretből megerősítve felálló hazaiak nagy iramban kezdték az NB I ifi mérkőzést. Látványos kézilabdát láthattak a szurkolók. Gyorsan pörögtek az események, inkább az iram dominált ebben a játékrészben, amelyet a félidőre hatgólos különbséggel a vámosiak nyertek. A 38. percben kettős emberelőnyhöz jutó fehérváriak – azt jól kihasználva – egalizálták az eredményt, majd folytatva lendületes…

2023.02.16. by BDSE Admin
Felnőtt keretből megerősítve felálló hazaiak nagy iramban kezdték az NB I ifi mérkőzést. Látványos kézilabdát láthattak a szurkolók. Gyorsan pörögtek az események, inkább az iram dominált ebben a játékrészben, amelyet a félidőre hatgólos különbséggel a vámosiak nyertek.
A 38. percben kettős emberelőnyhöz jutó fehérváriak – azt jól kihasználva – egalizálták az eredményt, majd folytatva lendületes játékukat átvették a vezetést. Sajnos lányaink nem tudták gólra váltani a kidolgozott helyzeteiket, így a mérkőzés hajráját megnyerő hazaiak megérdemelt győzelmet arattak.
„ Közel álltunk a pontszerzéshez, de sajnos mentálisan is és fizikálisan is elfáradt a csapatom.” – nyilatkozta a meccs kapcsán Galambos Attila edző.
𝙽𝙱 𝙸 𝚒𝚏𝚒 𝟷𝟼. 𝚏𝚘𝚛𝚍𝚞𝚕𝚘́
𝐀𝐋𝐁𝐀-𝐁𝐃𝐒𝐄 𝐍𝐞𝐦𝐞𝐬𝐯𝐚́𝐦𝐨𝐬
𝟑𝟏-𝟐𝟔 (𝟏𝟐:𝟏𝟖)
Hétméteresek: 3/2 ill. 3/1
Kiállítások: 4 ill. 2
Kizárás/Piros lap/: – ill. –
BDSE Nemesvámos: Tótik L. (kapus) 8/25, Kreutz K.6(1), Markovics R.2,Fellembek Cs.10, Barta B.6, Pete Zs.1, Bodonyi A. Cserék; Lukács B.5/19 (kapus), Lovász Zs. Kondor V. Gyopáros N. Ács F. Bors M., Szita R.Forgács K.1
Edző: Galambos Attila
Kapus edző: Kósa Barnabás
Gyúró: Pap Ervin
X