𝐀 𝐡𝐚𝐳𝐚𝐢 𝐩𝐚́𝐥𝐲𝐚 𝐦𝐞́𝐫𝐥𝐞𝐠𝐞: 𝟏𝟑 𝐦𝐞́𝐫𝐤𝐨̋𝐳𝐞́𝐬 𝟏𝟐 𝐠𝐲𝐨̋𝐳𝐞𝐥𝐞𝐦!

💙 Utolsó hazai mérkőzését vívta ifi csapatunk az NB I-es bajnokság 20. fordulójában. Jól kezdték a találkozót Galambos Attila lányai, a huszadik percben már hatgólos előnyre tettek szert (12-6). Az első játékrész utolsó tíz perce azonban a vendégeknek sikerült jobban (14-13). 🤍 Kellett a szünet, amelyből csapatunk profitált jobban. A második félidő 16. percéig mindössze…

2023.03.31. by BDSE Admin

💙 Utolsó hazai mérkőzését vívta ifi csapatunk az NB I-es bajnokság 20. fordulójában.
Jól kezdték a találkozót Galambos Attila lányai, a huszadik percben már hatgólos előnyre tettek szert (12-6). Az első játékrész utolsó tíz perce azonban a vendégeknek sikerült jobban (14-13).

🤍 Kellett a szünet, amelyből csapatunk profitált jobban. A második félidő 16. percéig mindössze két gólt kaptunk, amelyre nyolc lőtt találat volt a válasz.

💛 – Feljavuló védekezésünk jó kapusteljesítménnyel párosult, ugyanis a második félidőben 7 gólt kaptunk. Felváltva estek a találatok, de a mérkőzés végéig megőrizve hatgólos előnyünket magabiztos győzelmet arattunk a Kozármisleny csapata ellen és 26-20-as végeredmény született.

🫶 Szép munka volt lányok!

👏🏻 Ezúttal nem sikerült látványos győzelmet aratnunk, de taktikus játékunknak köszönhetően nem forgott veszélyben a két pont sorsa. Gratulálok az újabb győzelemhez! nyilatkozta – Galambos Attila, edző.

🤾‍𝑁𝐵 𝐼 𝑖𝑓𝑖 20.𝑓𝑜𝑟𝑑𝑢𝑙𝑜́
𝐁𝐃𝐒𝐄 𝐍𝐞𝐦𝐞𝐬𝐯𝐚́𝐦𝐨𝐬 -𝐊𝐨𝐳𝐚́𝐫𝐦𝐢𝐬𝐥𝐞𝐧𝐲 𝐒𝐄 𝟐𝟔:𝟐𝟎 (𝟏𝟒:𝟏𝟑)
Hétméteresek : 7/6 ill. 3/3
Kiállítások : 3 ill. 4
Kizárás/Piros lap/: –
BDSE Nemesvámos: Tótik L.(kapus) 8/23(35%) Kreutz K.8(6),Markovics R.2,Fellembek Cs.3,Kondor V.6, Pete Zs.,Bodonyi A.3, Cserék;Lukács B.(kapus)4/9(44%), Lovász Zs.1, Barta B.2,Szita R. Ács F. Csarmasz D.2, Forgács K.,Bors M.
Edző: Galambos Attila
Kapus edző: Kósa Barnabás
Gyúró: Pap Ervin

 

 

 

X