Magabiztos győzelem!

Magabiztos győzelem a Szent István SE otthonában Ifistáink jól kezdték a találkozót. Harcos védekezésük meglepte a hazaiakat. Hosszú perceken keresztül nem találták annak ellenszerét, így a 26. percben már 6-17-et mutatott az eredményjelző tábla. Kiemelkedő kapusteljesítménnyel, nagyon motiváltan kézilabdáztak a lányok, akik rajt-cél győzelmet arattak budapesti ellenfelükkel szemben (19-35). – Eddigi mérkőzéseink közül talán ez…

2023.03.05. by BDSE Admin
Magabiztos győzelem a Szent István SE otthonában
Ifistáink jól kezdték a találkozót. Harcos védekezésük meglepte a hazaiakat. Hosszú perceken keresztül nem találták annak ellenszerét, így a 26. percben már 6-17-et mutatott az eredményjelző tábla. Kiemelkedő kapusteljesítménnyel, nagyon motiváltan kézilabdáztak a lányok, akik rajt-cél győzelmet arattak budapesti ellenfelükkel szemben (19-35).
– Eddigi mérkőzéseink közül talán ez volt a leglátványosabb. Kevés hibával kézilabdáztunk, amelynek a nagyarányú győzelmünk köszönhető. Szép volt lányok! – Galambos Attila edző.
NB I ifi 17. forduló
SZISE-BDSE Nemesvámosz
19-35 (10:18)
Hétméteresek : 8/6 ill. 7/6
Kiállítások : 2 ill. 3
Kizárás/Piros lap/: – ill. –
BDSE Nemesvámos: Tótik L.(kapus) 16/31(51%), Kreutz K.9(3),Markovics R.5,Fellembek Cs.4,, Pete Zs.5,Kondor V.8(3)Bodonyi A.1 Cserék;Lukács B.(kapus), Lovász Zs.2 . Ács F. Szita R.Forgács K.Csarmasz D.Barta B.1 Szabó D.
Edző: Galambos Attila
Kapus edző: Kósa Barnabás
Gyúró: Pap Ervin
X