Nem sikerült a pontszerzés

Sajnos nem sikerült a Szent István SE elleni pontszerzés! Rajki Bea így nyilatkozott a mérkőzés után: nem várt, 9 gólos vereséget szenvedett serdülő csapatunk a SZISE otthonában. Nem tudtuk felvenni a ritmust a lendületesen, helyenként agresszívan játszó ellenfelünkkel szemben. Hiányzott a lányokból a motiváltság, a harciasság. Hiába védett Lukács Bogi 46%-al , Gyopáros Noémi pedig…

2023.03.06. by BDSE Admin
Sajnos nem sikerült a Szent István SE elleni pontszerzés!

Rajki Bea így nyilatkozott a mérkőzés után: nem várt, 9 gólos vereséget szenvedett serdülő csapatunk a SZISE otthonában.
Nem tudtuk felvenni a ritmust a lendületesen, helyenként agresszívan játszó ellenfelünkkel szemben.
Hiányzott a lányokból a motiváltság, a harciasság. Hiába védett Lukács Bogi 46%-al , Gyopáros Noémi pedig 10 gólt lőtt, sorra jöttek a hibák, és bár megcsináltuk a helyzeteinket, kihagytuk a ziccereket. Ennél sokkal több van a csapatban, remélhetőleg a következő mérkőzéseken összeszedettebben, koncentráltabban kézilabdázunk!
SZISE – BDSE Nemesvámos
33-24 (17-12)
BDSE: Lukács B.(kapus), Nagy L., Perényi D.(3), Ács F.(2), Gyopáros N.(10/4), Szabó D. (2),Szabó R.,csere: Zentai S., Sady F.(2), Arday P. (2), Hatvári R. (kapus), Varga F. (kapus), Izsák R., Bors M., Somogyi Sz.(3)
X