Vereség az NB I-ben

Az NB I. 11. fordulójában idegenben játszott Galambos Attila ifjúsági csapata Siófokon. Az első félidei jó játék ellenére nem sikerült a pontszerzés. Az edző így nyilatkozott a meccs után: – A rossz előjelek ellenére jól kezdtük a találkozót. A felnőtt csapatból megerősített Siófok ellen parádés gólokat szerző Balogh Babett és Gál Dominika vezérletével folyamatos előnyre…

2022.01.14. by BDSE Admin
Az NB I. 11. fordulójában idegenben játszott Galambos Attila ifjúsági csapata Siófokon. Az első félidei jó játék ellenére nem sikerült a pontszerzés.
🤾‍♀️ Az edző így nyilatkozott a meccs után: – A rossz előjelek ellenére jól kezdtük a találkozót. A felnőtt csapatból megerősített Siófok ellen parádés gólokat szerző Balogh Babett és Gál Dominika vezérletével folyamatos előnyre tettünk szert. Ellenfelünk a félidő hajrájára kiegyenlített, majd minimális előnyre tett szert. Felváltva estek a találatok, de a szünetre egalizáltuk az eredményt. (14-14).
A második játékrészben a házigazdák védekezése feljavult, pihent cseréikkel gyors ellentámadásokat vezetve kihasználták fáradó csapatunk hibáit. (27-22)
🤾‍♀️ “Nagy presszióban kézilabdáztunk, sok technikai hibával. Gólszerzési lehetőségeink megvoltak, de sajnos vonaljátékosaink eredménytelensége döntően befolyásolta a mérkőzés végeredményét.”
X