Bronz és arany a szezon mérlege

A “hagyományoknak” megfelelően Végh András megyei férfi kézilabdacsapata ismét megnyerte a bajnokságot, Galambos Attila női NB II-es csapata pedig újra bronzérmet szerzett. A „kicsik” is kiválóan szerepeltek a szezonban, foci és atlétika területén is jó eredményekkel szerepeltek a versenyeken. Férfi megyei I. kézilabda Ahogy a nevük is jelzi, ismét bajnok lett a Bajnok DSE Nemesvámos…

2022.06.29. by BDSE Admin

A “hagyományoknak” megfelelően Végh András megyei férfi kézilabdacsapata ismét megnyerte a bajnokságot, Galambos Attila női NB II-es csapata pedig újra bronzérmet szerzett. A „kicsik” is kiválóan szerepeltek a szezonban, foci és atlétika területén is jó eredményekkel szerepeltek a versenyeken.

Férfi megyei I. kézilabda

Ahogy a nevük is jelzi, ismét bajnok lett a Bajnok DSE Nemesvámos a felnőtt férfi megyei bajnokságban! Végh András, edző nagyon boldog az elért sikerek és eredmények kapcsán. A szakvezető elmondta: – A többiek nevében is mondhatom, boldogok vagyunk, hogy ismét egy sikeres évet tudhatunk magunk mögött, melynek hozadéka a bajnokság megnyerése, illetve a szépen csillogó aranyérem. A szezonban tapasztalt nehézségekről és azok leküzdéséről ITT olvashatnak.

További fotókért katt ide: http://bajnokdse.hu/igy-unnepelt-a-bajnok-ferficsapat-galeriaval/

NB II kézilabda

A tavalyi szezonban harmadik helyet szerzett a NB II-es csapatunk a Dél-Nyugati csoportban, és idén is a bronzérmet szereztek, ezúttal az Észak-Nyugati csoportban. Galambos Attila edző elmondta, hogy nem volt könnyű dolguk, mert a csapattagok továbbtanulása miatt az összetétel rendszeresen változik, jellemzően Budapestre, vagy Győrbe jelentkeznek, így pedig nehéz egyben tartani a csapatot. Az NB II-es csapat szezonértékelőjét ITT olvashatjátok

U13-U14, seri kézilabda 

Koszorús Kata csapata az LU14 1. osztály középső ház, összesítésben 9. helyet szerzett meg a 18 egyesületből. Bár U13-ban még nincsen tabella, de a BDSE egyszer kapott ki és egyszer játszott döntetlent, a többi mérkőzést pedig megnyerte. Hogy hogyan szerepeltek a kézis lányok a szezonban arról ITT olvashatnak

 

Épül-szépül Nemesvámos

Tavasszal a tornacsarnok bővítményét is birtokba vehették a Bajnok DSE Nemesvámos tagjai, és természetesen a lakosság is. A funkcionális teremmel, edzőteremmel, szaunákkal és szoláriummal kibővült intézményben többfajta edzésformát kipróbálhatnak az érdeklődők, a csapattagok pedig speciális edzéseket is tarthatnak itt. A csarnokbővítmény új elemeiről ITT írtunk.

Fodor Csenge nem felejti egykori edzőit!

Benke Péter és Gerstmár Renáta egykor Csenge edzői voltak, hiszen a kislány Keszthelyről is szorgalmasan eljárt Veszprémbe az edzésekre. Kitartó munkája eredményeként mára a magyar felnőtt válogatott tagja, de nem felejti el a pályája kezdetén kapott támogatást és segítséget, így egykori edzőit Jenővári István-díjra terjesztette fel. Benke Péter és Gerstmár Renáta a Magyar Kézilabda Szövetségtől vehették át az elismerést nemrég Debrecenben.

Foci

Az U11-es csapat után az U13-asok is megnyerték a futsal bajnokság rájátszását, míg az U7-U9-es gyerekek a Bozsik-fesztiválon jeleskedtek kiváló teljesítményükkel. Perger Péter büszke a tanítványaira és reméli, hogy a következő szezon is legalább ilyen jól szerepelnek majd a labdarúgók.

 

Atlétika

Szokolainé Polyák Tünde edző, szerint „Büszkék lehetünk magunkra a szezonban, mert a megye összes iskoláját felvonultató versenyen, a mi „kicsinek számító” 180 diákkal működő nemesvámosi iskolánk dobogós helyet szerzett, ez pedig nagy eredmény. Az atlétikai szakosztály szezonbeli szerepléseiről ITT írunk.

 

Köszönjük a támogatást: Nemesvámos Önkormányzata, Vesz-Mont 2000 Kft., Howmet-Köfém Kft., Quantum Lasertech Kft., Solidsteel Kft., Lifesun Trade Kft., Hummel, Plasma-Tech Kft., Aquarelax Kft., Nextreat Laboratories Kft., Brunus Consortium Zrt., Csillagpont Kft., Haribo Hungária Kft., Rózsa Pizzéria, Allegro Cafe Kft., Skicc Reklámstúdió Kft., Macrotel Kft., Infornax Zrt.

 

 

X